Ελλάδα|09.02.2022 17:10

Φθιώτιδα: Έβαλαν κοριτσάκι για τρίτη φορά σε λάθος σχολικό

Newsroom

Σε λάθος σχολικό έβαλαν κοριτσάκι στη Φθιώτιδα με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση. Μάλιστα, σύμφωνα με το Lamiareport οι γονείς της μικρής μαθήτριας λένε ότι θα προχωρήσουν σε μηνύσεις.

«Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Θα γίνουν μηνύσεις», λένε οι γονείς της μικρής μαθήτριας.

Λάθος στο... repeat

Στην αρχή του σχολικού έτους, δύο κοριτσάκια από την Τσούκα του Δήμου Μακρακώμης, που πηγαίνουν για πρώτη φορά στο δημοτικό, δεν επέστρεψαν στο σπίτι τους, με τους γονείς τους να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Τελικά, μετά από 1,5 ώρα αγωνίας τα κοριτσάκια είχαν εντοπιστεί στο λεωφορείο που επέστρεφε από Τυμφρηστό, καθώς τα είχαν βάλει σε λάθος γραμμή.

Το απαράδεκτο αυτό λάθος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, δυστυχώς έγινε ξανά την Τετάρτη (9/2) με το ένα κοριτσάκι, καθώς ήταν μόνο του αυτή τη φορά από την Τσούκα. Ειδικότερα το αντιλήφθηκε ο οδηγός του λεωφορείου, όταν έφτασε στο Γυμνάσιο για να πάρει τα υπόλοιπα παιδιά και σε συνεννόηση με τον συνάδελφό του της άλλης γραμμής, το κοριτσάκι πήρε το σωστό λεωφορείο.
Πλέον όμως η μικρή φοβάται να πάει σχολείο, όπως λέει ο πατέρας της. Μάλιστα όπως είπε στο τοπικό μέσο δεν είναι η δεύτερη φορά αλλά η τρίτη που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Συνέβη ακόμη μια φορά μετά το πρώτο περιστατικό του Σεπτεμβρίου και έδωσε ξανά τόπο στην οργή. Τώρα όμως είναι αποφασισμένος να ζητήσει ευθύνες. «Ας μην μπουν στον κόπο να μου δώσουν εξηγήσεις ή να ψάξουν για δικαιολογίες, θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου», ξεκαθαρίζει ο πατέρας του κοριτσιού, τονίζοντας την αγανάκτησή του για όσα συνέβησαν.

μαθήτριασχολικά λεωφορείαειδήσεις τώραΦθιώτιδαμηνύσεις