Ελλάδα|11.02.2022 19:41

Χαλκίδα - Επεισόδια με χούλιγκαν: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας προφυλακίστηκε οπαδός

Newsroom

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην Χαλκίδα ανάμεσα σε χούλιγκαν. Όπως μετέδωσε το evima.gr για την υπόθεση αφέθηκαν ελεύθεροι τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού, ωστόσο ένας από τους δύο οπαδούς του Ολυμπιακού που συμμετείχε στα βίαια επεισόδια προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αναλυτικότερα, οι τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του Εισαγγελέα (οι δύο με περιοριστικά μέτρα), αντιμετωπίζοντας κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, ενώ ζήτησαν αναβολή λόγω κωλύματος τους δικηγόρου τους ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί στις 17 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι οι δικαστικές αρχές δεν έχουν συνδέσει -προς ώρας- τις δύο υποθέσεις οπαδικής βίας κάτι όμως που προκύπτει από τα στοιχεία της Αστυνομίας.

Το χρονικό επεισόδιο στη Χαλκίδα

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στη Χαλκίδα από βίαια επεισόδια με χούλιγκαν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 31 Ιανουαρίου οπαδοί του Παναθηναϊκού ξυλοκόπησαν άγρια 40χρονο οπαδό του Ολυμπιακού ο οποίος την προηγούμενη μέρα είχε μαχαιρώσει οπαδό των πρασίνων.

Στο βίντεο καταγράφεται λεπτό προς λεπτό η στιγμή που δράστες αρπάζουν τον 40χρονο μέσα από το αυτοκίνητο και μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης να τον χτυπούν με σφυρί στο κεφάλι. Στη συνέχεια, χωρίς να υπολογίζουν ότι βρίσκεται παιδί στο αυτοκίνητο, σπάνε τα παράθυρα και το παρμπρίζ του οχήματος.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ την προηγούμενη ημέρα υπήρξε επίθεση του 40χρονου με συνεργό κατά 27χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού τον οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι.

Χαλκίδαεπίθεσηειδήσεις τώραχούλιγκαν