Ελλάδα|13.02.2022 14:44

Γηροκομείο - Κολαστήριο στα Χανιά: Ξέσπασε πρώην εργαζόμενη στα δικαστήρια - «Ρεμάλια, λερώθηκαν τα χέρια μας»

Newsroom

Ξέσπασε με φωνές και χαρακτηρισμούς έξω από τα δικαστήρια μία πρώην εργαζόμενη του γηροκομείου-κολαστηρίου στα Χανιά, για τα όσα είδε τον καιρό που δούλευε σε αυτό. H γυναίκα δεν συγκρατήθηκε στη θέα της ιδιοκτήτριας και της κόρης της και στράφηκε ακόμα και εναντίον των συναδέλφων της, που δεν μίλαγαν μπροστά σε αυτά τα αισχρά και εγκληματικά που συνέβαιναν.

Η γυναίκα, η οποία έχει καταθέσει στις αρχές για τα όσα είδε τον καιρό που δούλευε στο γηροκομείο, άρχισε να φωνάζει κατά των συλληφθέντων λέγοντας πως όταν τελειώσει όλο αυτό θα ανοίξει το στόμα της, ενώ καταφέρθηκε και εναντίον συναδέλφων της.

«Ντροπή και στους συναδέλφους. Μας πάτησαν για 600 ευρώ. Ιούδες, για τη δουλειά σας. Να μη μιλάω; Θα μιλάω… Το απόρρητο με έβαλαν και υπέγραψα. Γελάς;» είπε και έκανε κίνηση να πάει προς το μέρος συναδέλφου της που της απάντησε, με τον αστυνομικό να τη συγκρατεί και να της λέει: «Κυρία μου, ηρεμήστε, σας παρακαλώ», την ώρα που οι παρευρισκόμενοι της έλεγαν «πες τα, πες τα».

Η πρώην εργαζόμενη συνέχισε λέγοντας: «Ρεμάλια, λερώθηκαν τα χέρια μας…» και στη συνέχεια ανέφερε: «Ένα θα σας πω… Τα ψέματα που έλεγαν στους συγγενείς. Με βάζανε και έλεγα ότι τα αυγά, τα δώσανε, τα κεράσανε και αυτοί τα έπαιρναν σπίτι τους. Όλοι είστε χειρότεροι. Δεν θα γίνουμε Πόντιοι Πιλάτοι. Ρεμάλια, θηρία. Με βγάζατε και τρελή ε;».

κολαστήριοειδήσεις τώραΓηροκομείοηλικιωμένοιΧανιά