Μενίδι: Νεκρός μετά από ξυλοδαρμό εντοπίστηκε 40χρονος - Ήταν σεσημασμένος
NewsroomΝεκρός εντοπίστηκε άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών το απόγευμα της Κυριακής, 13 Φεβρουαρίου, σε οικόπεδο στην οδό Αχαρνέων Ιππέων στο Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίοικοι, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες ξυλοδαρμού του άντρα, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών διερευνά η αστυνομία
Τα πληρώματα άμεσης δράσης και ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τον 40χρονο χωρίς τις αισθήσεις του ενώ, λίγη ώρα αργότερα, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο επιβεβαίωσε τον θάνατό του. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων – αυτοπτών μαρτύρων, ο νεκρός ήρθε σε συμπλοκή με ομάδα 3 – 4 ατόμων, που τον ξυλοκόπησαν και τον παράτησαν στο οικόπεδο. Τη σορό του άνδρα εξέτασε ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί εάν ο θάνατός του προήλθε από τον ξυλοδαρμό ή υπήρχε υποκείμενο παθολογικό πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, το θύμα ήταν Ρομά και σεσημασμένο για αδικήματα στο παρελθόν. Διερευνάται η πιθανότητα η συμπλοκή να ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση η ασφάλεια Αττικής.
- «Βράζει» η Γαλλία: Συγκρούσεις, δακρυγόνα σε Παρίσι-Λυών και εισβολή στο δημαρχείο της Μασσαλίας
- Ντίτερς: Η Γκίλφοϊλ θα θεωρείται πλέον διεθνής εγκληματίας, προδότρια του αμερικανικού λαού και της Ελλάδας
- «Σείεται» από τις διαδηλώσεις η Αλβανία: Σκηνές χάους στα Τίρανα - Πάνω από 1.000 συλλήψεις, πλαστικές σφαίρες, μολότοφ, δακρυγόνα και λεηλασίες
- Κινηματογραφική διάρρηξη στην Εύβοια: Έκαναν «κομμάτια» κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα - Βίντεο ντοκουμέντο