Ελλάδα|16.02.2022 11:30

Φρίκη στα Φιλιατρά: 19χρονη εξέδιδε την 14χρονη αδερφή της – Την κατήγγειλε ο πατέρας τους

Newsroom

Μία ακόμα ιστορία φρίκης έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από τα Φιλιατρά, όπου 19χρονη εξέδιδε την 14χρονη αδερφή της, με τη βοήθεια του 28χρονου συντρόφου της.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Best TV, η εξώθηση της 14χρονης στην πορνεία από τη μεγαλύτερή της αδερφή ήταν συστηματική. Το περιστατικό κατήγγειλε ο πατέρας των δύο κοριτσιών, στις 13 Φεβρουαρίου. Ο 43χρονος άντρας προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα της μεσσηνιακής πόλης και, λίγο αργότερα, η μεγαλύτερη κόρη του, μαζί με τον σύντροφό της οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν διορία για να απολογηθούν την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου. Το 14χρονο κορίτσι ανέλαβε να εξετάσει παιδοψυχολόγος, ο οποίος και επιβεβαίωσε τα γεγονότα. Απομένει το ιατρικό πόρισμα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η υποδιεύθυνση Μεσσηνίας και το τμήμα ασφαλείας Καλαμάτας.

Πώς ανακάλυψαν το περιστατικό

Στο eleftheriaonline μίλησε ο πρώην δήμαρχος Φιλιατρών, Άλκης Ξύγκας για το περιστατικό. Πώς ανακάλυψαν τι συμβαίνει στα Φιλιατρά με την αδελφή που εξέδιδε την αδελφή της

«Ένα από τα πολλά περιστατικά που συμβαίνουν στα Φιλιατρά και στην ευρύτερη περιοχή, στις όμορες πόλεις, συνέβη χθες το βράδυ δίπλα στο σπίτι που μένω. Όπου δίπλα σε κάποια σπίτια ενοικιασμένα -από ποιους και πώς και κάτω από ποιες συνθήκες που κανείς δεν ξέρει- μένουν εργάτες γης από το Πακιστάν οι πιο πολλοί, έγινε μεγάλη φασαρία. Η ώρα 10 με 11 περίπου κάποιοι γονείς Βούλγαροι έψαχναν να βρουν τα ανήλικα παιδιά τους, τα οποία τα βρήκαν μέσα στα σπίτια των Πακιστανών, όπου κάποιος ομοεθνής τους Βούλγαρος εξέδιδε κορίτσια 13-14 ετών στους Πακιστανούς. Οι Πακιστανοί όταν είδαν την Αστυνομία να φθάνει εξαφανίστηκαν στα γύρω χωράφια και οι γονείς προσπαθούσαν να μαζέψουν τα παιδιά τους», ανέφερε.

αδερφέςΜεσσηνίαειδήσεις τώρακαταγγελίαπορνείαπατέρας