Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Απολογείται ο 12ος εμπλεκόμενος
NewsroomΑπολογείται ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας ο 12ος εμπλεκόμενος στην άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.
Ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο φονικό επεισόδιο, είχε παραδοθεί την περασμένη Δευτέρα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και έκτοτε παραμένει υπό κράτηση. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την ουσιαστική συμμετοχή του στο άγριο έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι δεν εγκατέλειψε το όχημα και πως δεν γνώριζε ούτε για τον οπλισμό που μετέφεραν οι υπόλοιποι συγκατηγορούμενοί του, ούτε για την επικείμενη επίθεση.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και για οπλοκατοχή, επειδή στο αυτοκίνητό του είχε βρεθεί ένας σουγιάς. Γι' αυτό τον λόγο αναμένεται να δικαστεί επίσης, σήμερα, με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου φοιτητή έχουν προφυλακιστεί ήδη 11 κατηγορούμενοι.
Εντοπίστηκε το μαχαίρι κοντά στα κοιμητήρια Θέρμης
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης εντοπίστηκε ένα μαχαίρι με το οποίο πιθανότατα δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης Καμπανός στη Θεσσαλονίκη. Το μαχαίρι, τύπου καραμπίτ, εντοπίστηκε κοντά στη γέφυρα κοιμητηρίων Θέρμης.
Σημειώνεται ότι το σημείο είχε υποδείξει κατά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια ο 21χρονος Ι.Κ. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι με το συγκεκριμένο μαχαίρι ο 25χρονος επονομαζόμενος «Αθηναίος» τραυμάτισε τον Άλκη.
Το μαχαίρι έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια Βορείου Ελλάδος, προκειμένου να εξεταστεί αν είναι το όπλο, το οποίο προκάλεσε θανάσιμα τραύματα στον 19χρονο.
- Γιατί οι ελληνικοί Patriot βρίσκονται στη Σαουδική Αραβία - Η σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης και οι εξηγήσεις του Μαξίμου
- Προσήχθη πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Άρης για τη δολοφονία Κλεομένη - Φέρεται να δέχθηκε τηλεφώνημα από τον δράστη
- Συναρπαστική ανακάλυψη: Επιστήμονες βρήκαν ένα εξαιρετικά σπάνιο άστρο από το αρχαίο σύμπαν
- Η ισοπέδωση της ιεραρχίας: Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά αλεπού να θηρεύει λύκο