Ελλάδα|23.02.2022 16:00
Κοζάνη: Νεκρός βρέθηκε ο 42χρονος ψαράς στη λίμνη Περδίκκα
NewsroomΛίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι άνδρες του κλιμακίου υποβρυχίων αποστολών της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης και εθελοντές της «Ομάδας Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού», εντόπισαν στη λίμνη Περδίκκα το άψυχο σώμα του 42χρόνου υπαλλήλου του δήμου Εορδαίας που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σχεδόν στο κέντρο της τεχνητής λίμνης Περδίκκα, έγινε η ανάσυρσή του και μεταφέρθηκε στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
Ο 42χρονος που ήταν πρόεδρος των Ερασιτεχνών Αλιέων Εορδαίας μαζί με θηροφύλακα της περιοχής, προσπάθησαν με πλαστική βάρκα να εντοπίσουν παράνομα δίχτυα αλιείας στη λίμνη Περδίκκα αλλά από άγνωστη αιτία βρέθηκαν στο νερό. Ο θηροφύλακας κατάφερε να βγει στην όχθη και να ενημερώσει την αστυνομία.
Διαβάστε ακόμη
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Ο Λαριτζανί είναι νεκρός» λέει το Ισραήλ - Το χειρόγραφο μήνυμα που δημοσίευσε το Ιράν
- Υπόθεση 17Ν: Ο «κύριος Χ», οι πληροφορίες στον Χρυσοχοΐδη και όλη η διαδρομή για να φτάσουν οι Αρχές στα χνάρια του Γιωτόπουλου
- Αληθινή ή fake η φωτογραφία από το Ιράν με τους τάφους κοριτσιών; Η AI ως εργαλείο παραπληροφόρησης
- Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Ο πλανήτης που αποτελείται από λιωμένη λάβα - Ποιος είναι ο μακρινός κόσμος «L98-59d»