Το νυχτερινό σκι επιστρέφει στον Παρνασσό - Ραντεβού το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στα Κελάρια
NewsroomΗ Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., διαχειρίστρια εταιρεία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, ενημερώνει ότι το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, οι φίλοι χιονοδρόμοι μπορούν να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία του νυχτερινού σκι στον Παρνασσό.
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι ο ιδανικός προορισμός, αφού φέτος η ΕΤΑΔ προσφέρει και πάλι έπειτα από πολλά χρόνια στους επισκέπτες του Χιονοδρομικού τη δυνατότητα να ζήσουν αξέχαστες στιγμές, συνδυάζοντας τη νυχτερινή ψυχαγωγία με το αγαπημένο τους σπορ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 26/2
- 09:00 - 16:00: Κανονική Λειτουργία
- 16:00 - 16:15: Εκκένωση Πιστών
- 16:15 - 17:15: Διάστρωση Πιστών Κελάρια
- 17:15 - 18:30: Σε λειτουργία Αναβατήρες: Αίολος, Περικλής, Βάκχος, Ηρακλής
- 18:30 - 20:00: Aίολος – Περικλής
Ανάλογες πρωτοβουλίες νυχτερινού σκι θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου πάντοτε σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους φίλους μας να ζήσουν αυτή την εμπειρία.
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς