Πάτρα: Καταδικάστηκε γυναικολόγος για το θάνατο 30χρονης εγκύου – Νεκρός και ο σύζυγός της
NewsroomΤον Μάϊο του 2016 η Πάτρα συγκλονίζετα από το θάνατο ενός 31χρονου επιχειρηματία, ο οποίος, δύο μήνες πριν, πριν είχε χάσει την έγκυο γυναίκα του ενώ ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί. Ο άνδρας είχε βρεθεί νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του από πρόσωπα της οικογένειας και ο θάνατός του ήταν από παθολογικά αίτια.
Στην οικογένεια του πίστευαν ότι θάνατος της γυναίκας ήταν αυτός που επιβάρυνε τόσο πολύ την υγεία του επιχειρηματία. Κατηγόρησαν τον γυναικολόγο, η δίκη έγινε πριν μερικές ημέρες και ο γιατρός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών αναφέρει το fiamis.gr.
Ο χαμός της του είχε στοιχίσει πολύ. Μαζί είχαν αποκτήσει δυο παιδιά 4 και 1,5 ετών. Η γυναίκα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών ενώ ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της. Την είχε εντοπίσει νεκρή στο σπίτι της μια νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσληφθεί για να προσέχει την 1,5 ετών κόρη της. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας ήταν εκείνη την ημέρα σε παιδικό σταθμό.
- Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
- Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
- Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
- Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ