Κάηκε το σπίτι ανέργου από κεριά και μένει στα παγκάκια (vid)
NewsroomΜε κεριά ζούσε ένας συμπολίτης μας στη Δραπετσώνα. Ο άνθρωπος αυτός είχε οικονομικά προβλήματα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα. Γι' αυτό και άναβε κεριά για να έχει φως. Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το σπίτι του πήρε φωτιά και έτσι αυτός ο άνθρωπος έμεινε στο δρόμο.
Όπως αναφέρει ο κ. Διονύσης στο OPEN TV και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος, εδώ και λίγες ημέρες μένει στα παγκάκια. «Ήρθαν υπάλληλοι του δήμου για να καταγράψουν τις ζημιές. Καθυστερούν», λέει ο ίδιος και συνεχίζει: «Εγώ ό,τι έπαθα, το έπαθα. Αύριο κλείνει μια βδομάδα. Εδώ και 15 μέρες μας έκοψαν το ρεύμα. Είναι αδύνατον να πληρώσω εγώ αυτούς τους λογαριασμούς».
Ο κ. Διονύσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι οικοδόμος και είχε μείνει άνεργος. Γι' αυτό και δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Και ζητεί να βρεθεί ένα μέρος για να κοιμάται τα βράδια.
- Αντιμέτωπη με «καυτά» μέτωπα η κυβέρνηση: Εντείνεται η πίεση μετά τις αποκαλύψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Επανέρχονται τα σενάρια για εκλογές
- «Τον έχουμε»: Διασώθηκε ο Αμερικανός πιλότος του F-15 που κατέπεσε στο Ιράν - To μήνυμα Τραμπ
- Η δύσκολη σχέση Τραμπ - ΕΕ
- Ανάλυση CNN: Πώς η παγκόσμια πετρελαϊκή κρίση αρχίζει να «εξαφανίζει» τα καθημερινά προϊόντα για όλους