Ελλάδα|05.03.2022 13:18

Απαγωγή Κυπαρίσση: Τρεις προσαγωγές υπόπτων τώρα στη ΓΑΔΑ

Ευλαμπία Ρέβη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος έπειτα από ένα θρίλερ δύο μηνών αφέθηκε ελεύθερος χθες από τους απαγωγείς του.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, πριν από λίγη ώρα προσήχθησαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και εξετάζονται ως ύποπτοι τρία άτομα. Πρόκειται για δύο άνδρες, 34 και 41 ετών, καθώς και για μία 39χρονη, ελληνικής καταγωγής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο επιχειρηματίας στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς παρουσίασε λεπτομερώς όλες τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε και τις ώρες αγωνίας στα χέρια των δραστών, οι οποίοι το τελευταίο βίντεο που έστειλαν ως απόδειξη ότι ο 40χρονος βρίσκεται εν ζωή ήταν στα τέλη Ιανουαρίου. Σε αυτό ο επιχειρηματίας φαινόταν ξυρισμένος και κουρεμένος, αλλά και εμφανώς καταβεβλημένος.

Οι πληροφορίες από την Ασφάλεια Αττικής βγαίνουν με το σταγονόμετρο προς τα έξω, όμως καλά πληροφορημένες πηγές λένε στο ethnos.gr ότι ο επιχειρηματίας στην κατάθεσή του φέρεται να έδωσε πολύτιμα στοιχεία για την πορεία των ερευνών. 

Οι τρεις προσαχθέντες εξετάζονται τώρα από τους αστυνομικούς ως ύποπτοι για την απαγωγή του Γ. Κυπαρίσση και αναμένεται νεότερη ανακοίνωση από την Αστυνομία. 

ΕΛΑΣεπιχειρηματίαςΝτράφιειδήσεις τώραΓΑΔΑαπαγωγή