Ελλάδα|06.03.2022 08:39
Κορονοϊός - Τζανάκης: Πότε πρέπει να φύγουν οι μάσκες στα σχολεία
NewsroomΓια την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, σημειώνοντας ότι είμαστε σε αποκλιμάκωση καθώς τα κρουσματα έπεσαν κάτω από 16.000.
Μάλιστα ο καθηγητής εκτίμησε ότι στο τέλος τους μήνα θα κυμαίνονται περίπου στις 10.000 - 12.000 ενώ ανέφερε ότι θα έχουμε 250 εισαγωγές ανά ημέρα δηλώνοντας ότι δε θα χρειάζονται μέτρα.
Πότε θα πέσουν οι μάσκες στα σχολεία
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Τζανάκης σημείωσε ότι πιθανώς σύντομα να μη χρειάζονται μάσκες μέσα στις σχολικές τάξεις αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι λίγο πριν η μετά το Πάσχα μπορούμε να δοκιμάσουμε να φύγουν.
Διαβάστε ακόμη
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- «Κλιματική καταστροφή» ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ με το Ιράν: Όσο 84 χώρες μαζί οι εκπομπές άνθρακα - Έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
- Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία