Ελλάδα|08.03.2022 12:59

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Νέα προθεσμία στον δράστη - Τι λέει ο δικηγόρος του

Newsroom

Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Σπύρος Ανδριόπουλος, δήλωσε πως ο πελάτης του «δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον», πως «δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του» και πως «λυπάται πολύ».

Απαντώντας σε ερώτηση εάν ο πελάτης του έδωσε στον ίδιο μια απάντηση σχετικά με τις δολοφονίες των δύο παιδιών, ενός και δύο ετών, ο κ. Ανδριόπουλος δήλωσε πως όπως ισχυρίζεται και στην ομολογία του, «δεν θυμάται», ενώ παραδέχεται πως σκότωσε το ζευγάρι… όμως όπως λέει, «ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό».

Ζητούσε βοήθεια να πέσει στα μαλακά

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» έφερε νωρίτερα στο φως πληροφορίες που φανερώνουν το θράσος και τον κυνισμό του δολοφόνου.
Αρχικά, ενοχλήθηκε που οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 15.000 ευρώ στο σπίτι του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε εμβρόντητο αξιωματικό. Η έγνοιά του καθ' ομολογίαν δράστη ήταν τα λεφτά.

Απευθυνόμενος στον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά».
Σημειώνεται πως ο 60χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα.

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», φέρεται να είπε αστυνομικούς που διεξήγαγαν την ανάκριση. Ο 60χρονος, κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι.

Ο δράστης χρησιμοποίησε μαξιλάρι για να μην ακουστούν οι πυροβολισμοί

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία ο 60χρονος δολοφόνησε την 47χρονη μητέρα, βάζοντας ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της ως σιγαστήρα και πυροβόλησε μία φορά.

Τον σύζυγό της τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης πυροβόλησε το ζευγάρι στο κρεβάτι τη στιγμή που κοιμόταν.

Στις ανακοινώσεις που έγιναν την Κυριακή από την αστυνομία, έγινε γνωστό πως δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, επειδή ο δράστης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τα θύματά του. Όσον αφορά τους φόνους των δύο βρεφών της οικογένειας, ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει.

έγκλημαδολοφονίαΑνδραβίδαειδήσεις τώρα