Ελένη Τοπαλούδη: Διακόπηκε για τις 15 Μαρτίου η δίκη – Το ξέσπασμα της μητέρας
NewsroomΔιακόπηκε εκ νέου για τις 15 Μαρτίου αυτή τη φορά η δική για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, λόγω ασθένειας με κορονοϊό μίας ενόρκου του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, αλλά και του συνηγόρου του αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενου.
Η δεύτερη φορά που η διαδικασία ενώπιον του ΜΟΕ δεν προχώρησε προκάλεσε σφοδρότατη αντίδραση από τη μητέρα της Ελένης Τοπαλουδη, η οποία άρχισε να φωνάζει «ντροπή» προς την έδρα.
Παρούσες και σήμερα στο δικαστήριο, προς συμπαράσταση της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, ήταν η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.
Η κ. Κρεμαστιώτη αντέδρασε έντονα όταν άκουσε την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης. Μάλιστα, οι αντιδράσεις της προκάλεσαν την απάντηση της εισαγγελικής λειτουργού «τι θέλετε δηλαδή; Να τους φέρουμε εδώ με covid;».
- Φόβοι στη Γερμανία για πρωτιά του ακροδεξιού AFD: Οι κρίσιμες κάλπες που μπορούν να αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό
- Μαρινάκης στο ethnos.gr: «Μόνιμα μέτρα άνω του 1 δισ. ευρώ - Εξαπάτηση τα όσα είπε ο Τσίπρας»
- Achaia Clauss: Σώθηκαν το ιστορικό αρχείο και τα σπάνια κρασιά - Η ανακοίνωση μετά την καταστροφική φωτιά
- Ρωτήσαμε το ChatGPT, το Gemini, το Claude και το DeepAI ποια 5 επαγγέλματα θα χαθούν... και ανησυχούμε