Ελλάδα|11.03.2022 07:43

Κακοκαιρία Φίλιππος: Διακοπή κυκλοφορίας στην Καισαριανή προς Υμηττό

Newsroom

Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω χιονόπτωσης από την κακοκαιρία Φίλιππος στην Καισαριανή από το ύψος της Λ. Αλίμου - Κατεχάκη, έξοδος Καλοπούλα προς Υμηττό.

Την ίδια ώρα οι οδηγοί καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί έχοντας αντιολισθητικές αλυσίδες ενώ και σήμερα Παρασκευή κλειστά παραμένουν σχολεία σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Συγκεκριμένα αναφέρει: ότι η «χιονοκαιρία» πλήττει αρκετές περιοχές της χώρας μας και αναφορικά με την εξέλιξη επεσήμανε τα παρακάτω:

  1. Προς το μεσημέρι της Παρασκευής και με εξαίρεση την περιοχή της Κρήτης, στα υπόλοιπα γεωγραφικά διαμερίσματα που επισημάνθηκαν παραπάνω θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα με βελτίωση.
  2. Από αργά το βράδυ της Παρασκευής αναμένουμε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ επιδείνωση στη δυτική, κεντρική και νότια χώρα, επιδείνωση η οποία θα διαρκέσει μέχρι και το μεσημέρι περίπου της Κυριακής οπότε και αναμένουμε πυκνές χιονοπτώσεις ακόμη και σε πεδινές περιοχές, ενώ ισχυρές βροχές - καταιγίδες θα εκδηλώνονται σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.

Τι θα γίνει στην Αττική

Ειδικότερα για το νομό Αττικής από το Σάββατο τα ξημερώματα και μέχρι νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής θα σημειώνονται κατά διαστήματα πολύ πυκνές χιονοπτώσεις στο σύνολο του νομού οι οποίες στις περισσότερες των περιπτώσεων θα συνοδεύονται και από χιονόστρωση. Εκτιμούμε ότι το διάστημα απόγευμα Σαββάτου με πρωί Κυριακής θα είναι αρκετά δύσκολο για το νομό.

Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί και με τα αυριανά στοιχεία που θα πάρουμε από τα προγνωστικά μας συστήματα οπότε και θα υπάρξει νέα εκτίμηση!

διακοπή κυκλοφορίαςειδήσεις τώραΚακοκαιρία Φίλιππος