Ελλάδα|14.03.2022 16:00
Χρυσή Αυγή: Εκτός φυλακή θα βρεθεί ο Αντώνης Γρέγος
Σοφία ΦασουλάκηΕκτός φυλακής θα βρεθεί ο Αντώνης Γρέγος με ομόφωνη απόφαση Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών.
Ο καταδικασθείς, είχε ζητήσει την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του μέχρι να εκδικασθεί η υπόθεση της Χρύσης Αυγής σε δεύτερο βαθμό, με το δικαστήριο να έχει αντίθετη άποψη με την εισαγγελική πρόταση.
Ο εισαγγελέας είχε τη γνώμη ότι το αίτημα του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής έπρεπε να απορριφθεί, καθώς δεν προκύπτει βλάβη.
Νωρίτερα, η πλευρά του καταδικασμένου σε έξι έτη κάθειρξης για εγκληματική οργάνωση Αντώνη Γρέγου είχε υποστηρίξει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, τόσο ο ίδιος όσο και πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος.
Διαβάστε ακόμη
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
- Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο