Ελλάδα|16.03.2022 08:05

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Η μαρτυρία για τον πατέρα

Newsroom

Η σχέση του πατέρα και της μητέρας των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε λίγα χρόνια στην Πάτρα, έρχεται για μία ακόμα φορά στο επίκεντρο καθώς, οι δύο τους, είχαν επανειλημμένα διαψεύσει τις φήμες που τούς ήθελαν να έχουν κάνει αίτηση διαζυγίου, ωστόσο, μία μαρτυρία φέρνει νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive στον Alpha, που έφερε στο φως την μαρτυρία, περίπου ενάμιση μήνα πριν από τον χαμό της Τζωρτζίνας, από τον Δεκέμβριο του 2021, ο Μάνος έχει επαφή με μία κοπέλα από την Αθήνα.

«Ο πατέρας των παιδιών χώρισε και μένει με μία κοπέλα στην Αθήνα. Η κοπέλα αυτή φιλοξενείται από άλλα δύο άτομα. Μένουν όλοι μαζί. Συνολικά μένουν τέσσερα άτομα στο ίδιο σπίτι. Η επαφή του πατέρα των παιδιών με την κοπέλα που τον φιλοξενεί ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο πατέρας των παιδιών είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος και πολύ προβληματισμένος» αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Επίσης χαρακτηριστικές είναι και οι αναρτήσεις της μητέρας των παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου, στα social media στις 13 Φεβρουαρίου. «Τι θα κάνεις 14 Φεβρουαρίου; Θα περπατώ στον δρόμο, θα βλέπω ερωτευμένα ζευγαράκια και θα τους φωνάζω “κάποια μέρα θα χωρίσετε”», έγραψε.

Τι απαντάει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Όπως επιβεβαίωσε και η ίδια η μητέρα των τριών παιδιών, ο σύζυγός της έχει φύγει από το σπίτι, ωστόσο η ίδια δεν γνωρίζει αν η κοπέλα που τον φιλοξενεί στην Αθήνα είναι η σύντροφός του. «Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μαζί με τον Μάνο. Έχει μεταβεί στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Γνωρίζω ότι μένει με μία φίλη του. Δεν είναι μόνοι τους, μένουν και άλλοι μαζί. Εγώ γνωρίζω ότι είναι μία κοπέλα που τον φιλοξενεί. Τον φιλοξενεί για οικονομικούς λόγους. Εγώ δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κοπέλα. Τώρα, αν αυτή η φίλη του είναι και σχέση του δεν το γνωρίζω εγώ», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

γονείςπαιδιάχωρισμόςειδήσεις τώρανεκράΠάτρα