Ελλάδα|17.03.2022 23:22

Θεσσαλονίκη: Βίντεο – σοκ με απαγωγή 44χρονης από πρώην συνάδελφό της

Newsroom

Μία 44χρονη εργαζόμενη έπεσε θύμα απαγωγής την ώρα που βρισκόταν στο δρόμο για τη δουλειά της, στη Θεσσαλονίκη. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες ενώ, σύμφωνα μερ πληροφορίες, ο απαγωγές της εργαζόμενης, ζήτησε από τον εργοδότη της λύτρα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να την απελευθερώσει.

Οι κινήσεις του απαγωγέα καταγράφηκαν σε ένα βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα security, το οποίο έφερε στο φως το Mega. Στις σκηνές που κόβουν την ανάσα βλέπουμε τον απαγωγέα να ακινητοποιεί την 44χρονη να τής περνά χειροπέδες και να την βάζει με τη βία στο αυτοκίνητό του με το οποίο και απομακρύνεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, η υπόθεση της απαγωγής έληξε αισίως και πολύ γρήγορα καθώς, τρία χιλιόμετρα μακριά από την εταιρεία που συνέβη, ο άντρας συνελήφθη. Η υπάλληλοι της εταιρείας κάλεσαν στο κινητό την 44χρονη η οποία και άφησε ανοιχτό το τηλέφωνό της και άρχισε να κάνει ερωτήσεις στον απαγωγέα της, αποσπώντας του πολύτιμες πληροφορίες. Τις πληροφορίες άκουσε και το κέντρο άμεσης δράσης το οποίο είχε ειδοποιήσει η εταιρεία security.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ο δράστης, που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είναι πρώην συνάδελφος της 44χρονης ο οποίος δεν εργάζεται πλέον στην εταιρεία. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα ενώ ο συνήγορός του ζήτησε να τού γίνει ψυχιατρική εξέταση.

Θεσσαλονίκηαπαγωγήειδήσεις τώρα