Ελλάδα|06.02.2019 10:34

Πατέρας της πεντάχρονης: 3 φορές την επανέφεραν οι γιατροί

Newsroom

Συγκλονισμένος μίλησε στο Star ο πατέρας της 5χρονης που «έσβησε» από γρίπη Η1Ν1 στο Ηράκλειο ενώ προσεβλήθη όπως έδειξαν τα αποτελέσματα και από σταφυλόκοκκο. Το κορίτσι άφησε πίσω αβάσταχτο πόνο και θλίψη για την ξαφνική απώλεια.

Στο ερώτημα αν ισχύει ότι τρεις φορές το παιδί έφτασε στο τέλος και το επανέφεραν στη ζωή ο πατέρας απάντησε θετικά, αναφέροντας μάλιστα με τραγικό τρόπο ότι την μια φορά ήταν ο ίδιος και η μητέρα του παιδιού μπροστά στην εικόνα αυτή και τους απομάκρυναν γιατί πίστευαν, όπως είπε, ότι δεν θα επαναφέρουν το κορίτσι, ωστόσο το κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Όπως είπε δακρυσμένος: «δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θέαμα ήταν αυτό, αλήθεια…».

«Την Κυριακή σήκωσε 40 πυρετό»

Μιλώντας στη Ζήνα Κουτσελίνη και το Star, όπως έγραψε το neakriti.gr o πατέρας της άτυχης 5χρονης περιέγραψε πως οδηγηθήκαμε στον τραγικό θάνατο: «ήταν εντελώς ξαφνικό. Παρασκευή στις 16.00 την πήραμε από το σχολείο. Οι δασκάλες δεν μας είπαν τίποτα, ούτε ότι δεν τρώει, ούτε ότι παραπονεθεί, ούτε ότι είναι κακοδιάθετη, ούτε να μην κοιμάται το βράδυ να μας ενοχλεί. Το βράδυ της Παρασκευής στις 19.00 ανέβασε πυρετό. Δώσαμε το αντιπυρετικό, έπεσε ο πυρετός μετά λίγο συνέχισε και του ξαναδώσαμε στο τρίωρο εναλλάξ τα αντιπυρετικά. Μειωνόταν λίγο αλλά δεν έπεσε τελείως, ήταν μέχρι 38,5 αλλά 40άρια δεν ‘’πιάσαμε’’(όσο ήταν στο σπίτι). Την Κυριακή στις 11 όταν την πήγαμε στο νοσοκομείο έφτασε 40 ο πυρετός».

Όπως διευκρινίζει ο πατέρας στο σπίτι το παιδί δεν είχε κανένα απολύτως άλλο σύμπτωμα και βρίσκονταν συνεχώς σε συνεννόηση με την παιδίατρο.

Ο πατέρας αναφέρθηκε και στο μοιραίο πρωινό της Κυριακής λέγοντας: «την Κυριακή την πήγαμε στο νοσοκομείο γιατί είχε παρουσιάσει σαν δύσπνοια, δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά, ζοριζόταν στην αναπνοή, μετά έγινε ό,τι έγινε…Όταν την είδε η πρώτη παιδίατρος τα Επείγοντα φώναξαν τραυματιοφορέα με καροτσάκι και οξυγόνο, την έβαλαν άμεσα για ακτινογραφία, δεν καθυστέρησαν, την πήγαν κατευθείαν και την μετέφεραν στο δωμάτιο. Οι κοπέλες από την Παιδιατρική από μόνες τους- γιατί κάτι δεν τους άρεσε στην εικόνα- ήρθαν από μόνες τους να δουν το παιδί και με το που το είδαν αμέσως την πήγαν στην εντατική» .

Το παιδί έδωσε αγώνα στην εντατική αλλά μετά τα μεσάνυχτα κατέληξε.

Ευχαρίστησε τους γιατρούς

Πατέρας που βιώνει απερίγραπτο πόνο με την απώλεια της κόρης του μίλησε ήδη στο δεύτερο παιδί τους για τι έχει συμβεί όπως τον συμβούλεψε ψυχολόγος. Μάλιστα ο πατέρας μέσα στον αβάσταχτο πόνο του βρήκε τη δύναμη να ευχαριστήσει τους γιατρούς που «πάλεψαν» για την κόρη του λέγοντας ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο…

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

πεντάχρονησταφυλόκοκκοςΚρήτη