Ελλάδα|06.02.2019 14:47
Δολοφονία στη Ρόδο: Βίντεο-ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές της Τοπαλούδη
NewsroomΤις τελευταίες στιγμές της Ελένης Τοπαλούδη κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος τη μοιραία νύχτα, που οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία την οδήγησαν στον υγρό τάφο της, πετώντας την από τα βράχια.
Βίντεο από κάμερες ασφαλείας στη Ρόδο καταγράφουν καρέ-καρέ τη διαδρομή που έκαναν δράστες και θύμα τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου. Μάλιστα, οι Aρχές έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών από έξι κάμερες ασφαλείας, όπως αναφέρει το Star στο βίντεο που δημοσιεύει.
Οι δύο νεαροί χρειάστηκαν 16 λεπτά για να μεταφέρουν την φοιτήτρια από τους Πευκούς στην παραλία και να την πετάξουν στον γκρεμό. Κάμερα ασφαλείας από σπίτι στην περιοχή καταγράφει το βανάκι στις 02:26 τη νύχτα και επιστρέφει στις 2.42.
Διαβάστε ακόμη
- Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
- Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
- Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
- Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα