Κρήτη: Σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό 56χρονης – Τη βρήκαν με μηδενικό σφυγμό δίπλα σε ανοιχτή φιάλη αερίου
NewsroomΣοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός μιας 56χρονης από τον σύζυγό της στην Κρήτη.
Την γυναίκα αναζητούσαν για μέρες τα παιδιά της, που ζουν στη Γερμανία. Κάθε φορά που ρωτούσαν τον πατέρα τους εκείνος τους έβρισκε μια δικαιολογία να τους πει, όπως για παράδειγμα ότι έχει πάρει χάπια και κοιμάται όλη μέρα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έλεγε ότι απουσιάζει από το σπίτι. Τελικά τα παιδιά κάλεσαν το 112 αι έτι εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα.
Η 56χρονη βρέθηκε γυμνή με μηδενικό, σχεδόν, σφυγμό. Μάλιστα μύριζε υγραέριο καθώς βρισκόταν δίπλα σε ένα ανοιχτό πετρογκάζ. Η δήλωση ενός αστυνομικού σοκάρει, σύμφωνα με το Mega: «Λίγο ακόμα να καθυστερούσαμε και θα βρισκόμασταν αντιμέτωποι με μία γυναικοκτονία». Η 56χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, αλλά επειδή η κατάστασή της ήταν άσχημη βρίσκεται πλέον στη χειρουργική κλινική στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με μώλωπες σε όλο της το σώμα.
Πλέον τα στόματα ανοίγουν για τον 62χρονο δράστη και όλοι όσοι έχουν καταθέσει σε βάρος του μιλούν για έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο που έχει επιδείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν παραβατική συμπεριφορά.
- Καρέ καρέ η αμερικανική επιχείρηση αρπαγής του Μαδούρο - Τα δύο κρίσιμα λεπτά, η ανταλλαγή πυρών και τα ελικόπτερα
- Βόλος: «Δεν θα με φοβίσουν» λέει μετά τον ξυλοδαρμό του ο εκδότης της «Μαγνησίας» - Τι αναφέρει για Μπέο
- Παγκόσμια ανησυχία: Διέρρευσαν 149 εκατ. κωδικοί - Ανάμεσά τους Gmail, Facebook, Instagram και Netflix
- Πώς τα ζώα μπορούν να μας δείξουν τον τρόπο να απαλλαγούμε από τους τυράννους