Ελλάδα|22.03.2022 20:39

Απαγωγή Κυπαρίσση: Εντοπίστηκε κρησφύγετο των απαγωγέων στο Χαλάνδρι

Ευλαμπία Ρέβη

Σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο οι απαγωγείς του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση εντόπισε η αστυνομία.

Λίγες ώρες μετά την επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη του 45χρονου το απόγευμα της Δευτέρας στο Χαλάνδρι, η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε το ένα από τα δύο κρησφύγετα των απαγωγέων.

Το σπίτι βρίσκεται επί της οδού Πελοποννήσου 23.

Η κινηματογραφική καταδίωξη στο Χαλάνδρι

Στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση απαγωγής του 41χρονου επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση από την περιοχή του Ντράφι η αστυνομία συνέλαβε τη Δευτέρα, άνδρα ηλικίας 45 ετών σε κλεμμένο ΙΧ.

Το όχημα εκλάπη τον περασμένο Δεκέμβρη από το Χαϊδάρι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr ο δράστης ήταν σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες ενώ φέρεται να συμμετείχε και στο στάδιο απελευθέρωσης και παράδοσης λύτρων. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τον έλεγχο του οχήματος, ο ύποπτος κινήθηκε εναντίον των αστυνομικό με σκοπό να τους παρασύρει. Τότε οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ πραγματοποίηση βολές ακινητοποίησης κατά των τροχών και της μηχανής του οχήματος, από τις οποίες τραυματίστηκε ο 45χρονος στο πόδι.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο συνελήφθη από τους αστυνομικούς οι οποίοι του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Ντράφιαπαγωγήεπιχειρηματίαςκρησφύγετοσύλληψηαστυνομίαειδήσεις τώρα