Ελλάδα|24.03.2022 14:37

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα ο 31χρονος που βίασε τη 18χρονη μπέιμπι σίτερ

Newsroom

Το μεσημέρι της Πέμπτης πέρασε ο κατώφλι του εισαγγελέα ο 31χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 18χρονης κοπέλας η οποία αναζητούσε δουλειά ως μπέιμπι σίτερ για το παιδί του. Ο άνδρας συνελήφθη με τις κατηγορίες του βιασμού, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της παράνομης παρακράτησης.

Ο 31χρονος διαπιστώθηκε ότι είναι σεσημασμένος. Όπως αποδείχτηκε, ήταν παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς είχε απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές, παράβαση του νόμου περί όπλων, έκθεση, ακόμα και… αντιποίηση στολής.

Ο ίδιος εμφανιζόταν στο προφίλ του στο facebook με το όνομα «Πάνος Ερωτιάρης». Όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης απάντησε σε αγγελία εργασίας που είχε αναρτήσει η νεαρή στο facebook, με το πρόσχημα ότι αναζητούσε νταντά για να αναλάβει την φροντίδα της 3 ετών κόρης του. Ο 31χρονος αντάλλαξε μηνύματα με την κοπέλα μέσω messenger και της ζήτησε να ξεκινήσει την δουλειά, προσκαλώντας την στο σπίτι της γυναίκας του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η 18χρονη όπως είχε συμφωνήσει μετέβη λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο διαμέρισμα της οδού Αναγεννήσεως, όμως διαπίστωσε ότι εκεί βρισκόταν μόνο ο 31χρονος και όχι το παιδί. Επιχειρώντας να την κάνει να νιώσει άνετα, ο δράστης υποκρίθηκε ότι συνομιλεί στο τηλέφωνο με κάποιον που ερχόταν στο σπίτι και στη συνέχεια της έδειξε το παιδικό δωμάτιο.

Πριν προλάβει να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει, η 18χρονη είδε τον άνδρα να τραβάει μαχαίρι και να την απειλεί. Αφού την εξανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της, την ακινητοποίησε και την βίασε. Όταν ολοκλήρωσε τη φρικιαστική πράξη του, την απείλησε για ακόμα μια φορά, προκειμένου να αποχωρήσει πρώτος από το σημείο.

Κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, τον κατέγραψαν να φεύγει τρέχοντας αμέσως μετά την φρικιαστική πράξη. Έπειτα από έρευνες, το απόγευμα της Τρίτης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειονατολικής Αττικής, συνέλαβαν τον 31χρονο στην περιοχή του Πειραιά.

Η 18χρονη ενημέρωσε άμεσα τις αρχές, ενώ υποβλήθηκε σε εξέταση από ιατροδικαστή, που επιβεβαίωσε την φρικιαστική πράξη. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 31χρονο στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όμως είχε εξαφανιστεί μετά την πράξη του. Μετά από έρευνα, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειονατολικής Αττικής, διαπίστωσαν ότι ο δράστης διατηρούσε… σειρά από προφίλ στο facebook, χρησιμοποιώντας μάλιστα σε όλα το όνομα… "Πάνος Ερωτιάρης". Σε αυτά τα προφίλ, η 18χρονη αναγνώρισε το πρόσωπο του 31χρονου, που τελικά εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης, στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά.

βιασμόςΝέα Φιλαδέλφειαειδήσεις τώραμπέιμπι σίτερ