Ελλάδα|24.03.2022 19:16

Νέα Φιλαδέλφεια: «Αν ουρλιάξεις θα σε σφάξω» - Σοκάρει η 18χρονη μπέιμπι σίτερ που βιάστηκε από 31χρονο

Newsroom

Με τον 31χρονο που ομολόγησε τον βιασμό 18χρονης που προσέλαβε ως μπέιμπι σίτερ να οδηγείται στη φυλακή, οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές είναι σοκαριστικές. Το θύμα περιέγραψε στις Αρχές τις στιγμές τρόμου που βίωσε στο σπίτι του καθ' ομολογίαν βιαστή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης απάντησε σε αγγελία εργασίας που είχε αναρτήσει στο Facebook η 18χρονη κοπέλα. Τότε, με το πρόσχημα ότι αναζητούσε νταντά για τον γιο του της ζήτησε να ξεκινήσει δουλειά και την προσκάλεσε στο σπίτι της γυναίκας του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Αν ουρλιάξεις θα σε σφάξω»

Έτσι, η 18χρονη μετέβη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής σε διαμέρισμα στην οδό Αναγεννήσεως, για να διαπιστώσει πως εκεί βρισκόταν μόνο ο 31χρονος και όχι το παιδί. Ο άνδρας μετά υποκρίθηκε πως συνομιλεί στο τηλέφωνο με κάποιον που ερχόταν στο σπίτι και στη συνέχεια της έδειξε το παιδικό δωμάτιο.

Η νεαρή πριν προλάβει να αντιληφθεί τι συμβαίνει είδε τον άνδρα να τραβάει μαχαίρι και να την απειλεί. Σύμφωνα με την κατάθεσή της του είπε «Μην με σκοτώσεις». Εκείνος τότε την εξανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της, την ακινητοποίησε και τη βίασε. Όταν ολοκλήρωσε τη φρικιαστική πράξη του, την απείλησε για ακόμα μια φορά, προκειμένου να αποχωρήσει πρώτος από το σημείο.

Τότε, η 18χρονη υποψιάστηκε πως ήθελε να την κλειδώσει μέσα στο σπίτι και επιχείρησε να τον ακολουθήσει. Τελικά δεν κλείδωσε και εκείνη αποπειράθηκε να τον ακολουθήσει. Ο 31χρονος, ωστόσο, γύρισε προς το μέρος της με το μαχαίρι και της είπε «Αν ουρλιάξεις θα σε σφάξω».

Πώς οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του

Κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, τον κατέγραψαν να φεύγει τρέχοντας αμέσως μετά την φρικιαστική πράξη. Έπειτα από έρευνες, το απόγευμα της Τρίτης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειονατολικής Αττικής, συνέλαβαν τον 31χρονο στην περιοχή του Πειραιά.

Η 18χρονη ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές, ενώ υποβλήθηκε σε εξέταση από ιατροδικαστή, που επιβεβαίωσε την φρικιαστική πράξη. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 31χρονο στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όμως είχε εξαφανιστεί μετά την πράξη του. Μετά από έρευνα, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειονατολικής Αττικής, διαπίστωσαν ότι ο δράστης διατηρούσε… σειρά από προφίλ στο Facebook, χρησιμοποιώντας μάλιστα σε όλα το όνομα… «Πάνος Ερωτιάρης».

Σε αυτά τα προφίλ, η 18χρονη αναγνώρισε το πρόσωπο του 31χρονου, που τελικά εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης, στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά.