Ελλάδα|06.02.2019 21:30

Μπλόκο στις σήραγγες των Τεμπών το Σάββατο (9/2) αποφάσισαν οι αγρότες

Newsroom

Κλιμάκωση σε ακραίο βαθμό των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, μετά την άρνηση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει το αίτημα τους για συνάντηση με διυπουργικό κλιμάκιο.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr οι αγρότες αφού απέρριψαν το κάλεσμα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ Σταύρου Αραχωβίτη ως “άνευ ουσίας”, αποφάσισαν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Έτσι, η γενική συνέλευση του μπλόκου της Νίκαιας αποφάσισε το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου, να μετακινηθούν στην εθνική οδό, στο ύψος των σηράγγων τρακτέρ, αλλά και αγροτικά αυτοκίνητα και να αποκλείσουν το δρόμο.

Αποκλεισμός της Πατρών–Κορίνθου

Αύριο Πέμπτη (7/2) κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες της Αιγιαλείας. Όπως αποφάσισαν θα προβούν σε καθολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου.

Η δυναμική κινητοποίηση των αγροτών θα γίνει την Πέμπτη, στις 16:00.  Σύμφωνα με το tempo24, οι αγρότες έλαβαν την απόφασή τους σε ευρεία συνέλευση που έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Οι αγρότες της περιοχής ζητούν από την κυβέρνηση να προγραμματιστεί, άμεσα, συνάντηση προκειμένου να θέσουν το πλαίσιο των αιτημάτων τους.

αγρότεςμπλόκαμπλόκο Νίκαιαςαγρότες μπλόκα