Ελλάδα|26.03.2022 09:53

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Το ανώνυμο τηλεφώνημα που «τάραξε» τη Νικολούλη και η αγωνία της μητέρας για τους μάρτυρες

Newsroom

Τις τελευταίες ημέρες το «θρίλερ» της Πάτρας, όπου τρία αδερφάκια έχασαν τη ζωή τους υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, με τις καταγγελίες να πληθαίνουν. Την ίδια ώρα, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έφερε στη δημοσιότητα νέες αποκαλύψεις για τη μυστηριώδη αυτή υπόθεση.

Μάλιστα, ένα ανώνυμο τηλεφώνημα «τάραξε» την εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούστηκε μια γυναικεία φωνή να μιλά ψιθυριστά, λέγοντας: «Μην ψάχνετε τίποτα, δεν θα βρεθεί τίποτα».

«Ποιος μαρτυράει πάλι;»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, ρωτούσε ανήσυχη την Αγγελική Νικολούλη για τις νέες μαρτυρίες που θα παρουσίαζε η εκπομπή, ενώ δεν άφηνε ασχολίαστο και το τρέιλερ που προβαλλόταν.

«Έχεις κάνει κι ένα τρέιλερ ‘φωτιά’, έτσι; Ποιος μαρτυράει πάλι; Μακάρι να έχει καταθέσει για να δούμε και ποιος είναι αυτός που μιλάει για εμάς. Δεν έχω κάποια ενημέρωση, ούτε με έχουν καλέσει για κατάθεση, θα έρθει όπου να ‘ναι η ώρα. Μακάρι να τελειώσει όλη αυτή η υπόθεση γιατί έχουμε γίνει παρατράγουδα» είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα απέφυγε να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση για την σοκαριστική υπόθεση στη Γερμανία με τα νεκρά τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας. «Εε καλά, πάνε να τα συνδυάσουν όλα τώρα…» ήταν η απάντησή της.

θάνατοςειδήσεις τώραπαιδιάΑγγελική ΝικολούληΠάτρα