Ωρωπός: Βρέθηκε ο 15χρονος που εξαφανίστηκε την Κυριακή
Κώστας ΑσημακόπουλοςΒρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο 15χρονος που εξαφανίστηκε την Κυριακή στον Ωρωπό και έκτοτε οι αρχές αναζητούσαν τα ίχνη του. Την είδηση επιβεβαίωσε στο ethnos.gr πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδία βρέθηκε σε καλή κατάσταση και είναι καλά στην υγεία του.
Οι Αρχές βρίσκονταν στα ίχνη του ήδη από το απόγευμα, όμως το γεγονός πως δεν είχε μαζί το κινητό του δυσκόλεψε τις έρευνες. Τελικά μετά από πολύωρες έρευνές η υπόθεση εξαφάνισης είχε αίσιο τέλος καθώς οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του Απόστολου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί βρέθηκε σε περιοχή μακριά από το σπίτι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, ο 15χρονος Απόστολος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στον Ωρωπό το απόγευμα της Κυριακής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη το πρωί της Δευτέρας στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του.
Τι επόμενες ώρες οι αρχές θα ερευνήσουν τον λόγο της εξαφάνισης του 15χρονου Απόστολου.
- Τέλος διαδρομής για το «Αίολος Κεντέρης»: Η στιγμή που το εμβληματικό ταχύπλοο περνά για πάντα στην Ιστορία
- Εντυπωσιακή εικόνα στο Παρίσι: Η στιγμή που κεραυνός χτυπά τον Πύργο του Άιφελ
- Φωτιά στην Καλλιθέα: Οι δραματικές στιγμές με την πτώση της 75χρονης από το μπαλκόνι - Την έσωσε «ανθρώπινη αλυσίδα»
- Νεκρά εντοπίστηκαν δύο παιδιά 8 και 10 ετών στην Κύπρο - Ήταν κλειδωμένα σε αυτοκίνητο