Ελλάδα|30.03.2022 11:23
Θεσσαλονίκη: Λονδρέζικο τοπίο από την πυκνή ομίχλη - Απόκοσμες φωτογραφίες
NewsroomΜια πυκνή ομίχλη, που επισκέπτεται συχνά τη Θεσσαλονίκη στις αρχές της άνοιξης και στο τέλος του φθινοπώρου, έκανε και πάλι την εμφάνισή της το πρωί της Τετάρτης στην πόλη.
Ιδίως στο λιμάνι και στην παραλιακή λεωφόρο το τοπίο ήταν καθαρά... λονδρέζικο, με τη ορατότητα να είναι πολύ περιορισμένη και ουσιαστικά να... χάνεται στα λίγα μέτρα.
Αυτό ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους οδηγούς, οι οποίοι έπρεπε να δείχνουν πολύ μεγάλη προσοχή και να κρατούν αναμμένα τα φώτα των οχημάτων τους.
Όσο περνούσε η ώρα, ένας λαμπρός ήλιος έκανε την εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη και η πόλη επέστρεψε και πάλι στις φυσιολογικές κλιματολογικές της συνθήκες.
Διαβάστε ακόμη
- Η 78χρονη του 2ου ορόφου είχε ζητήσει έλεγχο στο φυσικό αέριο έναν μήνα πριν την έκρηξη στην Πλάκα
- Θάνατος Μαζωνάκη: Παραιτήθηκαν οι συνήγοροι της κατηγορούμενης ιατρού
- Φωτιά στη Νέα Ιωνία: Τι είπε στην ΕΛΑΣ ο ιδιοκτήτης της καφετέριας - Εικόνες καταστροφής στο κτίριο
- Επική ναυμαχία στη Σομαλία: Ιρακινοί κάνουν «ντου» και απελευθερώνουν τάνκερ από πειρατές - Δείτε βίντεο