Ελλάδα|30.03.2022 20:34

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψή της

Newsroom

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα καθώς, μετά την ανίχνευση κεταμίνης στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίον της μητέρας των παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου.

 Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στην ανακοίνωσή της η ελληνική αστυνομία κάνει λόγο για σύλληψη «33χρονης ημεδαπής για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της». «Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της», αναφέρει αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ.

Οι μαρτυρίες για τη σύλληψη

Υπενθιμίζεται ότι, από όταν έγινε γνωστό ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζρτζίνας, εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου, πλήθος κόσμου μαζεύτηκε έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, προσπαθώντας να μάθει τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που μετέδωσε ο Νίκος Γιαπρακάς στο κεντρικό δελτίο του Open, περίπου στις 17.15 το απόγευμα, έξω από το σπίτι της οικογένειας, οι άνθρωποι είδαν ένα μαύρο, ογκώδες αυτοκίνητο να προσεγγίζει το σπίτι. Από το αυτοκίνητοι κατέβηκαν τρεις άντρες οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι και στη συνέχεια, βγήκαν από το σπίτι μαζί με τη μητέρα κρατώντας, μάλιστα, στα χέρια τους κάποιους φακέλους. Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι δεν μπόρεσαν να δουν αν η μητέρα μπήκε μαζί με τους τρεις άντρες στο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο, στη συνέχεια, βγήκε με όπισθεν από το στενό και ανέβηκε στον οδό Κορίνθου προκειμένου να πάρει την κατεύθυνση για την Αθήνα.

Στην περιοχή είναι όλοι ανάστατοι και οργισμένοι για αυτά τα οποία μαθαίνουν και μάλιστα υποστηρίζουν ότι η μητέρα των τριών κοριτσιών πρέπει να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι κάτοικοι της περιοχής, πάντως ζητούν δικαίωση για τα τρία παιδιά της οικογένειας των οποίων οι θάνατοι, όπως δείχνουν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές, δεν οφείλονται σε παθολογικά αίτια.

ανακοίνωσηθάνατοιπαιδιάΠάτραΕΛΑΣειδήσεις τώρακεταμίνηΡούλα Πισπιρίγκουσύλληψη