Ελλάδα|31.03.2022 09:59

Πάτρα - Πάνος Σόμπολος για Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε

Newsroom

Ακόμη και τον πολύπειρο αστυνομικό ρεπόρτερ Πάνο Σόμπολο σόκαρε η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του OPEN και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία τις 9χρονης Τζωρτζίνας, στον οργανισμό της οποίας βρέθηκε η ουσία κεταμίνη.

Πάνος Σόμπολος για Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχουμε πολύ δρόμο για την υπόθεση της Πάτρας

«Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση. Κατηγορείται μέχρι στιγμής για την Τζωρτζίνα. Η έρευνα θα συνεχιστεί και για τα άλλα δύο παιδιά. Θα δούμε αν αυτή η μάνα, σε εισαγωγικά μάνα, θα ομολογήσει. Οι Αρχές θα βρουν από πού προμηθεύτηκε το φάρμακο και πώς το χορήγησε», ανέφερε ο Πάνος Σόμπολος και συνέχισε:

«Θα εξεταστεί και αν υπάρχουν συνεργοί. Από τους πρώτους θα κληθεί ο σύζυγος για να διαπιστωθεί αν είχε καταλάβει κάτι, αν είχε γνώση, και φυσικά η αδελφή και άλλα συγγενικά πρόσωπα για να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση που συγκλονίζει το Πανελλήνιο. Θα συζητηθεί αυτή η υπόθεση σε όλον τον κόσμο και θα απασχολήσει τους ειδικούς επιστήμονες».

«Οι δράστες κατά κανόνα το αρνούνται στην αρχή όταν συλλαμβάνονται για κάποιο έγκλημα» σχολίασε ο Πάνος Σόμπολος και τόνισε: «Λίγες φορές ομολογεί αμέσως ο δράστης. Εδώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή μπορεί να “σπάσει” η κατηγορούμενη και να ομολογήσει τι ακριβώς έχει γίνει με την Τζωρτζίνα αλλά και με τα άλλα δύο παιδιά που συνεχίζεται η έρευνα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας για να λάμψει η αλήθεια».

Πάνος Σόμπολοςειδήσεις τώραδολοφονίαΠάτραΡούλα Πισπιρίγκουπαιδιάθάνατοςκεταμίνη