Ελλάδα|31.03.2022 17:34

Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Λιάκος Γιάννης / Intime News
Λιάκος Γιάννης / Intime News
Λιάκος Γιάννης / Intime News
Λιάκος Γιάννης / Intime News
Λιάκος Γιάννης / Intime News
Λιάκος Γιάννης / Intime News
Λιάκος Γιάννης / Intime News
Λιάκος Γιάννης / Intime News
Λιάκος Γιάννης / Intime News

Στη ΓΑΔΑ εμφανίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου προκειμένου να την επισκεφτούν την 33χρονη  που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με την χορήγηση κεταμίνης.

Η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασαν στη ΓΑΔΑ γύρω στις 17:30 ενώ εκεί ήταν  και ο δικηγόρος της κατηγορουμένης. Οι δύο γυναίκες πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών για να μιλήσουν με την κατηγορούμενη αλλά και να της δώσουν ρούχα για το διάστημα που θα παραμείνει εκεί.

«Δεν πιστεύω τίποτα γιατί ξέρω το παιδί μου»

Εντωμεταξύ, την ώρα που η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου έσπασε τη σιωπή της και αναφέρθηκε στις καταιγιστικές εξελίξεις της υπόθεσης.  «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου» ανέφερε, σε συνέντευξή της στο STAR. «Δε θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί», συμπλήρωσε.

Άφαντος ο Μάνος Δασκαλάκης

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει ο τρόπος που προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη η οποία βρέθηκε στον οργανισμό της άτυχης Τζωρτζίνας, ενώ όπως μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της τηλεόραση του OPEN ο Νίκος Γιαπρακάς, είναι άγνωστο το πού βρίσκεται ο πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης.

Χθες αφότου ενημερώθηκε για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν και δεν απαντάει σε καμία κλήση. Σήμερα, δεν εμφανίστηκε και στην εργασία του. Επίσης δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα το ραντεβού που είχε ο πατέρας με τον συνήγορό του.

Έρευνες για το από πού προμηθεύτηκε η Πισπιρίγκου την κεταμίνη

Είναι πολύ δύσκολο, έως ακατόρθωτο να προμηθευτεί κάποιος την κεταμίνη από κάποιο κατάστημα. Πρόκειται για ένα φάρμακο που ανήκει στις ναρκωτικές ουσίες. Σύμφωνα με τον Νίκο Γιαπρακά, κατά μία εκδοχή υπάρχουν πληροφορίες ότι ορισμένα άτομα που διατηρούν σχέσεις με την Πισπιρίγκου εργάζονται σε φαρμακαποθήκη και ερευνάται το ενδεχόμενο να της τα προμήθευσαν αυτοί. Ωστόσο φαίνεται πως αυτές οι φαρμακαποθήκες δεν διακινούν κτηνιατρικά φάρμακα.

Σε κάθε περίπτωση, οι αρχές έχουν κατασχέσει τον υπολογιστή και το κινητό της 33χρονης, και ψάχνουν και εκεί να βρουν ηλεκτρονικά ίχνη για να εντοπίσουν από του που θα μπορούσε εντέλει να προμηθευτεί την κεταμίνη.

ΓΑΔΑθάνατοιΠάτραειδήσεις τώρακεταμίνηΡούλα Πισπιρίγκου