Ελλάδα|31.03.2022 23:00

Πάτρα - Όσα λέει η Νικολούλη για την Πισπιρίγκου:Ψυχρή, χειριστική και ετοιμόλογη

Newsroom

Για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και τη σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας μίλησε η Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος δήλωσε ότι, παρότι και η ίδια περίμενε αυτή την εξέλιξη, νιώθει σοκαρισμένη.

Έπαιζε επιστήμονες και αρχές

«Νοιώθω κι εγώ παγωμένη, που μια μάνα τριών παιδιών κατάφερνε να παίζει στα δάχτυλα τους γιατρούς», ανέφερε στο Mega η Αγγελική Νικολούλη, η οποία έχει ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση τους τελευταίους δύο μήνες ενώ έκανε λόγο για «μία σύγχρονη Μήδεια που έπαιζε επιστήμονες και Αρχές». Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι  «ψυχρή, χειριστική και ετοιμόλογη» ενώ, όπως εξήγησε, «προσπαθούσε να με ελέγξει». 

Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε, ακόμα, για την πληροφορία που έλαβε για την ύπαρξη θανατηφόρας ουσίας στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ενώ αποκάλυψε ότι στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή, 1 Απριλίου, θα μιλήσει για αυτό που τής ζήτησε επίμονη η συλληφθείσα. «Μου ζήτησε να της βρω κάτι συγκεκριμένο με εμμονή», είπε προσθέτοντας ότι η Πισπιρίγκου της έλεγε επίμονα: «Θέλω να μου το βρεις... θα μου το βρεις;».

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, οι τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν αυτές κατά τις οποίες κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. «Δεν αποδεχόταν ότι υπήρχε πρόβλημα», τόνισε και πρόσθεσε ότι, στις προσωπικές συνομιλίες που είχε με την κατηγορούμενη, η τελευταία μπέρδευε τα ονόματα των νεκρών παιδιών της και δε φαινόταν να έχει συναισθήματα. «Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα τη ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση», είπε και σημείωσε ότι «η Τζωρτζίνα άφησε κάτι πίσω της πριν φύγει».

Ρούλα ΠισπιρίγκουθάνατοιπαιδιάΠάτραειδήσεις τώραΑγγελική Νικολούλη