Ελλάδα|01.04.2022 11:33

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο άγριος καβγάς με το Μάνο Δασκαλάκη - Γιατί πιάστηκαν στα χέρια

Newsroom

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται ότι σκότωσε τη 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Στο φως έρχεται ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη σε γραφείο της Πάτρας φέρνει στο φως της δημοσιότητας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πέλοπόννησος» ο καβγάς του ζευγαριού έγινε παρουσία δύο θεσμικών παραγόντων και προκάλεσε τεράστια ερωτήματα. Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας των τριών κοριτσιών άφησε υπονοούμενα για την εν διαστάσει σύζυγό του, λέγοντας της μάλιστα ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο». Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου και τελικά οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, η Ρούλα ενδέχεται με κάποιον τρόπο να «κρατάει» τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν θλιβερές και «θανατηφόρες» αλήθειες.

Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο.

Σύμφωνα με το pelop.gr, oι γιατροί στο Καραμανδάνειο και το Ρίο, πράγματι, ήταν υποψιασμένοι για τα όσα ανερμήνευτα συνέβαιναν στην Τζωρτζίνα, όταν υπήρχε στο δωμάτιο μόνο η Ρούλα. Ωστόσο, «μοιράζονταν» τις υποψίες μόνο μεταξύ τους, αφού δεν απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία ή την Αστυνομία. Τους μήνες που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα στην Πάτρα, ωστόσο έκαναν τα πάντα για το κοριτσάκι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αδιαμφισβήτητη επιστημονική επάρκεια.

Σοκαρισμένος, όχι εξαφανισμένος ο Μάνος Δασκαλάκης λέει ο δικηγόρος του

Ο «εξαφανισμένος» Μάνος Δασκαλάκης μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών του και τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του για ανθρωποκτονία από πρόθεση της μικρής Τζωρτζίνας, δηλώνει σοκαρισμένος που δεν μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Καράμπελα.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος και περιμένει να λάβει γνώση κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας προκειμένου να τοποθετηθεί αμέσως μετά», λέει ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη κι ότι άμεσα θα τοποθετηθεί.

ειδήσεις τώραθάνατοςπαιδιάΡούλα ΠισπιρίγκουΠάτρα