Ελλάδα|01.04.2022 11:43

Θάνατος Τζωρτζίνας: «Να τελειώσουν όλα, να πάμε για ποτάρες»

Newsroom

Αίσθηση προκαλούν πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες γύρω από το έγκλημα της Πάτρας, αφού εκτός από την κατηγορουμένη, Ρούλα Πισπιρίγκου και άλλα άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός της δείχνουν σα να μην έχουν συνειδητοποιήσει, το μέγεθος της πράξης.

«Θα ανοίξει το παζλ»

«Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες», φαίνεται ότι έλεγε σε δημοσιογράφους η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, γεγονός που αποκάλυψε στο MEGA η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου που έχει μελετήσει την υπόθεση. 

«Είναι σημαντικό να δούμε από πού προήρθε ο θάνατος και των άλλων δύο παιδιών», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, υπογραμμίζοντας ότι το παζλ θα ανοίξει και η υπόθεση θα πάει μέχρι το τέλος. Κατά τον ίδιο επίσης σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση είναι η παραίτηση των δύο δικηγόρων της 33χρονης κατηγορούμενης μάνας.

Μιλώντας γιατροί για την κεταμίνη, την ουσία που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα και ο εντοπισμός της στο παιδί άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για την 33χρονη, σημείωσαν ότι υπάρχει στα νοσοκομεία αλλά δε χορηγείται και βρίσκεται κλειδωμένη, όπως όλα τα αναισθητικά φάρμακα, σε ντουλάπια.

Ανάλογη είναι η άποψη και της Ματίνας Παγώνη, προέδρου της ΕΙΝΑΠ, η οποία υποστηρίζει ότι η κεταμίνη δεν χρησιμοποιείται και ειδικά σε τέτοιες ποσότητες.

Γιατροί σημειώνουν ακόμα ότι, αν και αυτές οι ουσίες μεταβολίζονται γρήγορα, η ποσότητα που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα, ήταν πολύ μεγάλη και γι’ αυτό δεν πρόλαβε να μεταβολιστεί.

Θάνος ΑσκητήςΠάτραΜατίνα ΠαγώνηΡούλα Πισπιρίγκου