Ελλάδα|01.04.2022 17:26
Πέτρος Φιλιππίδης: Κατέθεσε η πρώτη καταγγέλλουσα - Ο δικηγόρος του ζητεί ανοιχτές πόρτες
Σοφία ΦασουλάκηΚεκλεισμένων των θυρών διεξήχθη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την κατάθεση της πρώτης γυναίκας που τον έχει καταγγείλει για βιασμό τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2008.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας η καταγγέλλουσα υποβλήθηκε σε ερωτήσεις από τους συνηγόρους του Πέτρου Φιλιππίδη.
Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του δικαστηρίου ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε: «είναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν».
Το δικαστήριο διέκοψε για τις 14 Απριλίου.
Διαβάστε ακόμη
- Ζάππειο: Σοβαρές νομικές εμπλοκές για το fast track έργο των 22 εκατ. ευρώ - Στο στόχαστρο η κλειστή διαδικασία
- Γεωργιάδης: Επιστρατεύει την Τεχνητή Νοημοσύνη κατά της υπερσυνταγογράφησης - Οι νέοι «κόφτες»
- Marfin: «Βαριές» εξελίξεις 16 χρόνια μετά - Συγκλονίζουν οι επιζώντες, οι διακοπές που οδήγησαν σε συλλήψεις
- Γιατί «φούντωσαν» ξανά τα σενάρια για εκλογές το φθινόπωρο- Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις