Πάτρα: Νικολούλη για τη συμπεριφορά της Πισπιρίγκου - Μου είπε «νομίζεις ότι ο Μάνος είναι άγιος;»
NewsroomΣε αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα και την συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε η Αγγελική Νικολούλη μιλώντας στο Mega.
Η δημοσιογράφος σημείωσε ότι η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας της είχε πει για τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της για συνομιλία που είχαν «εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο Άγιος που φαίνεται;».
Η δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι της είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε συνεχώς ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο.
«Η μητέρα μου έλεγε συνέχεια ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο. Αν έμπαινα στο μυαλό της η Τζωρτζίνα έπρεπε να πεθάνει στο νοσοκομείο γιατί λίγες ημέρες πριν η Ίριδα είχε πεθάνει στην κούνια»,
Πρόσθεσε ακόμη πως στο σημερινό «Φως στο Τουνελ» θα παρουσιάσει ένα πολύ σοβαρό στοιχείο – ντοκουμέντο.
- Θύελλα αντιδράσεων μετά την αποκάλυψη του ethnos.gr για την πρόσληψη της συζύγου του Λαζαρίδη στη θέση του στη ΓΓ Ισότητας
- Εννέα οι νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε σχολείο στην Τουρκία - Συνελήφθη ο πατέρας του δράστη
- «Θα σας εξοντώσω όλους»: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον άνδρα που επιχείρησε να εισβάλει σε ξένο σπίτι στις ΗΠΑ
- Από το «έβλεπα ασβούς» στο «έψαχνα τρακτέρ»: Οι 10 καλύτερες δικαιολογίες πολιτικών