Βόλος: Δεν άφησαν να διακομιστεί το βρέφος τους στο νοσοκομείο - «Δεν έχει κορονοϊό»
NewsroomΣυναγερμός σήμανε για λίγα λεπτά στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, όταν οικογένεια μετέφερε το 3,5 μηνών βρέφος της με υψηλό πυρετό. Όταν, ωστόσο, κρίθηκε ότι έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης, δεν άφησαν τους γιατρούς να το μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Ειδικότερα, η παιδίατρος που εξέτασε το μωράκι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών έκρινε ότι χρήζει νοσοκομειακής περίθαλψης, επειδή νοσούσε από κορονοϊό. Έτσι, ενημέρωσε τους γονείς και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να γίνει διακομιδή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου υπάρχει ειδική μονάδα για τη νοσηλεία νεογνών και παιδιών που νοσούν, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο» του Βόλου.
Μάλιστα, η γιατρός είχε διαγνώσει ότι εξαιτίας του κορονοϊού το βρέφος έχει βρογχιολίτιδα. Ωστόσο, μόλις έφτασε το ασθενοφόρο, συγγενής της οικογένειας μπήκε μπροστά και πήρε το μωρό, απαιτώντας να μην γίνει διακομιδή.
«Δεν έχει κορονοϊό, δεν θα το πάτε πουθενά» ακούστηκε να λέει. Τότε, η οικογένεια με το μωρό να κλαίει, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.
Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικές Αρχές.
- Περιβαλλοντική «βόμβα» στον Κηφισό: Έως 500% πάνω από τα όρια το ποσοστό ρύπανσης - Οι μεγάλοι κίνδυνοι για την υγεία
- Πού κολλάει η επιστροφή των Γλυπτών, το απουσιολόγιο της 5ης Οκτωβρίου και η στενή σχέση Άδωνι-Ομάδας Αλήθειας
- Μηνύματα Μητσοτάκη για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ - Πώς βλέπει η Αθήνα την επόμενη ημέρα
- Τραμπ–Σι: Από το Ιράν και την Ταϊβάν μέχρι την AI – Τα μέτωπα που δοκιμάζουν τη σχέση ΗΠΑ–Κίνας