Ελλάδα|08.04.2022 00:04
Σεισμός στη Θήβα 3,6 Ρίχτερ
NewsroomΣεισμός σημειώθηκε κοντά στη Θήβα το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με την μέτρηση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ήταν μεγέθους 3,6 Ρίχτερ.
Ο σεισμός έγινε στις 00:04 και καταγράφηκε 8 Χλμ. δυτικά της Ασωπίας στη Βοιωτία, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χλμ. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή από τους κατοίκους της περιοχής.
Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.
Διαβάστε ακόμη
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της