Σχολεία: Πότε ανοίγουν μετά το Πάσχα
NewsroomΜε την Πρωτομαγιά να έχει μετατεθεί πλέον και επισήμως, τα σχολεία αναμένεται να ανοίξουν στις 3 Μαΐου, μετά τις διακοπές του Πάσχα. Πώς θα επιστρέψουν οι μαθητές στα θρανία.
Ειδικότερα, η αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρθηκε τη Δευτέρα 2 Μαΐου. Άρα, οι μαθητές θα επιστρέψουν στα σχολεία την επομένη, δηλαδή την Τρίτη 3 του μηνός.
Τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, στις 15 Απριλίου.
Υπενθυμίζεται πως από τη Δευτέρα 4 Απριλίου, άλλαξε το πλαίσιο για τα self test μαθητών και εκπαιδευτικών στα σχολεία. Συγκεκριμένα, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα υποβάλλονται σε ένα self test την εβδομάδα.
Έτσι, μαθητές και εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί θα εισέρχονται πλέον στις σχολικές τάξεις έχοντας υποβληθεί σε ένα self test εβδομαδιαίως, το οποίο θα πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο την Τρίτη.
- Με ζεϊμπέκικα, χειροκροτήματα και δάκρυα το «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη - Εκατοντάδες άνθρωποι στην κηδεία
- Θάνατος Μαζωνάκη: Τι απαντά ο καθηγητής που διοργάνωσε το συνέδριο με ομιλήτρια την κατηγορούμενη γιατρό
- Στο στόχαστρο της γαλάζιας κριτικής το ΠΑΣΟΚ - Μονομαχία για τα «μάτια» των κεντρώων ψηφοφόρων
- Ντουζιέρα με κουμπαρά σε παραλία της Θάσου: Το βίντεο στο TikTok και... ο διχασμός