Ελλάδα|07.02.2019 17:07

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη το γυάλινο περίπτερο της Νέας Παραλίας

Newsroom

Η εταιρεία DIMERA, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, πλειοδότησε στη δημοπρασία για την μίσθωση του γυάλινου περιπτέρου στον Κήπο των Εποχών της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, που διενήργησε ο κεντρικός Δήμος.

Όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας, Γιώργος Δημαρέλος, οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία ήταν τρεις, η τιμή εκκίνησης ήταν 28.000 ευρώ και το περίπτερο κατακυρώθηκε τελικά στη DIMERA με μίσθωμα 131.000 ευρώ.

Την περασμένη Τρίτη, η ίδια εταιρεία ανέλαβε την διαχείριση και του εγκαταλελειμμένου επί χρόνια αναψυκτηρίου (πρώην Maison Crystal) δίπλα στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, με ετήσιο μίσθωμα 262.500 ευρώ για περίοδο 6 + 3 ετών.

Η δημοπρασία για το περίπτερο του Κήπου των Εποχών ήταν η προτελευταία από μια σειρά πλειοδοτικών διαδικασιών για τη μίσθωση των γυάλινων περιπτέρων της Νέας Παραλίας. Το τελευταίο, αυτό του Απογευματινού Ηλίου, αναμένεται να δημοπρατηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου.

Όπως ανέφερε ο κ.Δημαρέλος, από τις 5 μέχρι σήμερα δημοπρασίες έχουν εξασφαλιστεί έσοδα για τον Δήμο, ύψους 791.000 ευρώ κατ΄ έτος.

Ιβάν ΣαββίδηςΘεσσαλονίκη