Ελλάδα|11.04.2022 11:16

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε νέα προκήρυξη για προσλήψεις σε 4 φορείς του Δημοσίου

Newsroom

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση, απεστάλη η νέα 1Ε/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το άρθρο 31 του ν.4765/2021 (Α΄6), όπως ισχύει, που αφορά στην πλήρωση συνολικά 6 θέσεων και ειδικότερα:

  1. Δύο θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Ανεξάρτητη Αρχή) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου
  2. Μίας θέσης Ελεγκτή Ιατρού με θητεία τριών (3) ετών που μπορεί να ανανεώνεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο (Υπουργείο Δικαιοσύνης),
  3. Μίας θέσης Ελεγκτή Ιατρού με θητεία τριών (3) ετών που μπορεί να ανανεώνεται στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου 
  4. Δύο θέσεων Ελεγκτή Ιατρού με θητεία τριών (3) ετών που μπορεί να ανανεώνεται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Οι θέσεις εργασίας απευθύνονται σε Πτυχιούχους με εξειδίκευση στον τομέα της Επικοινωνίας καθώς και Ελεγκτές Ιατρούς, ειδικότητας παθολόγου ή γενικής Ιατρικής.

Οι ακριβείς ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων θα γίνουν γνωστές μόλις εκδοθεί η σχετική προκήρυξη από το Εθνικό Τυπογραφείο.

Δείτε πώς κατανέμονται οι θέσεις εργασίας ΕΔΩ

Τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα που πρέπει να έχετε και τι Μοριοδοτεί

Για τις περισσότερες θέσεις της προκήρυξης του ΑΣΕΠ απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις.

ΑΣΕΠ - Αυτή είναι η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών σε 48 ώρες για άμεση μοριοδότηση!

Δύο από τα πρόσθετα προσόντα αυτά  είναι η γνώση της αγγλικής γλώσσας και η γνώση χειρισμού Η/Υ. Συγκεκριμένα για ορισμένες θέσεις ζητείται η άριστη, πολύ καλή ή καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ για όλες σχεδόν τις θέσεις απαραίτητο προσόν είναι η  γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Η έλλειψη δηλαδή μίας τέτοιας πιστοποίησης μπορεί να στερήσει από τους υποψηφίους την δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Πλέον όμως όποιος θέλει μπορεί και προλαβαίνει να λάβει μία από τις δύο παραπάνω πιστοποιήσεις (ή και τις δύο) σε λιγότερο από 2 ημέρες!

Τα χαρτιά στα χέρια σας μέσα σε 2 ημέρες

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών είναι αυτή του GoLearn που μπορείτε να την πάρετε μέσα σε 2 ημέρες ενώ εξαιρετικά εύκολή είναι και η Πιστοποίηση Υπολογιστών

Προσλήψεις ΔΕΗ 2022: Οι ειδικότητες και τα προσόντα που δίνουν μοριοδότηση

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να εκδοθεί η προκήρυξη 1/2022 της ΔΕΗ που αφορά την πρόσληψη νέων υπαλλήλων στην Αττική με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πίνακα θέσεων που έχει δημοσιεύσει ήδη η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, στην προκήρυξη θα ζητούνται άτομα Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η έκδοση της σχετικής προκήρυξης 1/2022 της ΔΕΗ, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών και θα αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 40 θέσεων προσωπικού, στην Γενική Διεύθυνση Διαχείρισης Ενέργειας της ΔΕΗ που εδρεύει στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της η ΔΕΗ, οι νέες αυτές προσλήψεις έχουν ως στόχο να ενισχυθεί το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης στο πλαίσιο του ευρύτερου μετασχηματισμού που υλοποιεί, προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις του νέου ιδιαίτερα ανταγωνιστικού, οικονομικού και ρυθμιστικού περιβάλλοντος.

Διαβάστε ακόμη:

 

ειδήσεις τώραπροκήρυξηΑΣΕΠ