Ελλάδα|12.04.2022 18:00

Γυναικοκτονία της Καρολάιν: «Νομίζουν ότι έχω μια τέλεια ζωή και κάνουν λάθος» φέρεται να είχε πει σε φίλη της - Όσα κατέθεσε

Σοφία Φασουλάκη

Για την Καρολάιν και τη σχέση που είχε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο κατέθεσε στο δικαστήριο μία φίλη της άτυχης 20χρονης, που είχαν γνωριστεί στην Αλόννησο και έκαναν παρέα. Είπε πως όταν η Καρολάιν μετακόμισε στην Αθήνα «άρχισε να απομονώνεται».

Η μάρτυρας μίλησε για τα σημάδια που της είχαν κάνει εντύπωση, αλλά και για την αλλαγή της Καρολάιν, όταν παντρεύτηκε και γέννησε.

«Είχαμε αρκετά αραιές συναναστροφές, σπάνια βρισκόμασταν μόνες μας. Συνήθως βρισκόμασταν με την παρουσία του κατηγορουμένου. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι είχε ο ένας άμεση πρόσβαση στα social media του άλλου και είχαν άμεση πρόσβαση στην τοποθεσία τους» είπε η μάρτυρας, η οποία συνέκρινε την Καρολάιν που γνώρισε στην Αλόννησο και ήταν πολύ κοινωνική. Ωστόσο, όταν ήρθε στην Αθήνα όπως είπε, άρχισε να απομονώνεται.

Σύμφωνα με την ίδια, ποτέ η Καρολάιν δεν της μίλησε για προβλήματα στον γάμο της.

«Όσο τη γνώριζα στην Αλόννησο ήταν παρά πολύ κοινωνική, απίστευτα κοινωνική. Όταν ήρθε στην Αθήνα άρχισε να απομονώνεται παρά πολύ. Οι σχέσεις που είχε ήταν μόνο με μένα και τη γειτόνισσά της. Στη σχολή της πήγε δυο φορές. Μου είχε πει ότι την ενδιέφερε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική».

Όπως είπε στην κατάθεσή της η κοπέλα, της είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι όπου βρίσκονταν οι δύο τους η Καρολάιν ερχόταν με οδηγό ταξί, που ήταν φιλικό πρόσωπο.

«Νομίζουν ότι έχω μια τέλεια ζωή και κάνουν λάθος»

Μάλιστα, μία φορά που είχαν συναντηθεί με την Καρολάιν, ξαφνικά εμφανίστηκε ο κατηγορούμενος:

Μάρτυρας: Εκεί που καθόμασταν ήρθε ξαφνικά ο κατηγορούμενος. Δεν είχαν συνεννοηθεί να έρθει. Απλώς τον είδαμε μπροστά μας.

Πρόεδρος: Έδειξε έκπληξη η Καρολάιν;

Μάρτυρας: Έδειξε δυσαρέσκεια.

Εισαγγελέας: Προσπαθώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να γίνεται υποχείριο της διάθεσης του κατηγορουμένου;

Μάρτυρας: Εγώ ίσως σκέφτηκα ρομαντικά και σκέφτηκα ότι για τον έρωτα γίνονται θυσίες. Ίσως, να μην ήθελε να συζητάει μαζί μου πράγματα που τη βαραίνουν, αλλά πράγματα κοντά στην ηλικία μας. Το μόνο που μου είχε πει μια φορά σπίτι μου είναι ότι οι περισσότεροι νομίζουν ότι έχω μια τέλεια ζωή και κάνουν λάθος.

Εισαγγελέας: Σας είχε εκφράσει την επιθυμία της να ζήσει ανεξάρτητα;

Μάρτυρας: Το να εγκαταλείψει τον σύζυγο της όχι, αλλά το να ζήσει ανεξάρτητα φαινόταν από τις πράξεις της.

Πρόεδρος: Θα μπορούσε να είναι μια νοικοκυρά και μια μητέρα μόνο; Όπως την ξέρετε σαν χαρακτήρα; Μας περιγράφετε μια δυναμική κοπέλα.

Μάρτυρας: Όχι δεν ταίριαζε η προσωπικότητα της.

Οι ερωτήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη φίλη της Καρολάιν

Ο κατηγορούμενος ζήτησε να απευθύνει ερωτήσεις στη μάρτυρα, προκειμένου να διαφανεί ότι ο ίδιος δεν είχε διάθεση ελέγχου της Καρολάιν.

Κατηγορούμενος: Από τον Σεπτέμβρη γυρνώντας από το νησί ξεκινήσατε να βγαίνετε κάθε Παρασκευή. Τι πιο όμορφο να βγαίνουν δυο φίλες κάθε Παρασκευή; Υπήρχε κάποια στιγμή οποιαδήποτε Παρασκευή που να είχε κάποιο πρόβλημα η Κάρολαιν και δεν μπορούσε να έρθει; Είχε κάποιο περιορισμό από μένα;

Μάρτυρας: Όχι για τις Παρασκευές δεν υπήρχε τέτοιος περιορισμός.

Κατηγορούμενος: Το μαγαζί το είχα διαλέξει εγώ ή εσείς;

Μάρτυρας: Δεν θυμάμαι πώς το διαλέξαμε.

Κατηγορούμενος: Σε ένα μεγάλο διάστημα του τελευταίου χρόνου ίσως να ήσουν ο μοναδικός άνθρωπος εκτός από εμένα που είχατε καθημερινή επαφή. Υπήρχε οποιαδήποτε στιγμή αναφορά για κακή συμπεριφορά για έλλειψη σεβασμού, αγάπης, ενδιαφέροντος; Σας είπε ποτέ ότι δεν την αγαπάω;

Μάρτυρας: Όχι. Ήξερα για κάποιους τσακωμούς αλλά είναι εύκολο σ' αυτή την ηλικία να μπερδεύει κάποιος την αγάπη με τον έλεγχο.

Η δίκη του 33χρονου θα συνεχιστεί στις 14 Απριλίου.

Μπάμπης ΑναγνωστόπουλοςγυναικοκτονίαΓλυκά ΝεράδολοφονίαΚαρολάινειδήσεις τώραδίκη