Φως στο Τούνελ - τρέιλερ: «Ζούσε όμως» - Νέες αποκαλύψεις στο δεύτερο σκέλος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη
NewsroomΝέες αποκαλύψεις για την υπόθεση των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα, φέρνει απόψε στο «φως» η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ». Σήμερα, Παρασκευή, θα προβληθεί το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του πατέρα, Μάνου Δασκαλάκη.
Ο ίδιος μιλάει για την 9χρονη Τζωρτζίνα και εστιάζει στον θάνατό της λέγοντας πως «δεν έκαναν κάτι, όμως, μιας και το είχαν δει».
Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης ακούγεται να λέει επίσης «ζούσε όμως»...
Στην εκπομπή αναμένεται να ακουστούν και οι άγνωστες συνομιλίες της μητέρας των παιδιών Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη: «Απείλησε τον Μάνο, αυτός. Ο Μάνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε» ακούγεται να λέει η προφυλακισμένη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της.
Είναι ο Μάνος ακόμα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου; Η απάντηση του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι αρνητική και τονίζει ότι: «Δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα».
- Σουμάχερ: Νοσηλεύτρια που τον φρόντιζε κατήγγειλε βιασμό από οδηγό της F1 και στενό φίλο του γιου του
- Οι «Άγγελοι της Κολάσεως» πάνε Ηγουμενίτσα: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για τη διαβόητη λέσχη μοτοσικλετιστών
- Φυλακές Κορυδαλλού: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της απόδρασης του 48χρονου κρατούμενου
- Καραμπόλα-σοκ στη Γαλλία: Οδηγός νταλίκας αποκοιμήθηκε και συγκρούστηκε με 23 αυτοκίνητα