Ελλάδα|16.04.2022 12:11
Άγιον Όρος: Η ομορφιά της «φουσκοδεντριάς»
NewsroomΚάποιοι τυχεροί ζήσαμε το «θαύμα» της φουσκοδεντριάς. Ενα σπάνιο φαινόμενο που συμβαίνει στην ανατολική ακτή του Αθω.
Δημιουργείται ένα πέπλο ομίχλης πάνω από τη θάλασσα και γρήγορα σκεπάζει την ανατολική ακτή του Αγίου Όρους και τα μοναστήρια του Παντοκράτορα και του Σταυρονικήτα.
Σε λίγη ώρα, η ομίχλη υποχωρεί και εμφανίζονται να μοναστήρια σαν να βρίσκονται στα σύννεφα… Τις φωτογραφίες τράβηξε, την 1η Απριλίου, αιφνιδιασμενος από τις εικόνες που έβλεπε, ο Νίκος Μάλλιαρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, εκ των ιδρυτών του ΠΣΑΠ.
Διαβάστε ακόμη
- Πιο έτοιμος από ποτέ ο τρομερός Ολυμπιακός για την κούπα! Έλιωσε τη Φενέρ και έφυγε για τελικό
- Γεωπολιτικό αλαλούμ: Ο Τραμπ στέλνει 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία και προκαλεί σύγχυση στην Ευρώπη
- Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο κοριτσάκι - Συνελήφθη η μητέρα, ανθρωποκυνηγητό για τον πατέρα
- Στο «φως» νέα αρχεία για UFO από τις ΗΠΑ: Οι «πύρινες μπάλες», τα έγγραφα και τα βίντεο