Καιρός: Προβλήματα στην Κρήτη από τους ισχυρούς νοτιάδες
NewsroomΠροβλήματα στο λιμάνι του Καβονησίου Κισσάμου προκάλεσαν τις πρωινές ώρες οι ισχυροί νοτιάδες που έπνεαν με ένταση 7 Μποφόρ.
Ένα αλιευτικό σκάφος που παρασύρθηκε από τους ανέμους βυθίστηκε, ενώ υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε τρία ακόμη αλιευτικά που βρισκόταν δεμένα στη βορειοδυτική πλευρά του λιμανιού, χωρίς ωστόσο να κινδυνέψει κάποια ανθρώπινη ζωή.
Στο σημείο όπου βυθίστηκε το αλιευτικό σκάφος, άνδρες της τοπικής Λιμενικής Αρχής, άπλωσαν ειδικές απορροφητικές λωρίδες προκειμένου να αντιμετωπιστεί τυχόν θαλάσσια ρύπανση, ενώ θα γίνει προσπάθεια για την ανέλκυση του σκάφους.
Λόγω της κακοκαιρίας και των ανέμων που πνέουν στην περιοχή των Χανίων έγινε με καθυστέρηση ο κατάπλους του πλοίου «Έλυρος», που αναγκάστηκε να βγει στα ανοικτά για να δέσει με ασφάλεια στο λιμάνι λίγο μετά τις 10 το πρωί.
- Πώς έγινε η «χρυσή» ληστεία στα ΕΛΤΑ στο Λουτράκι - Βίντεο στα χέρια των Αρχών
- Μήνυμα δύναμης από τον δήμαρχο του Αη Στράτη: «Χειρουργήθηκα Τετάρτη, Δευτέρα ήμουν στο γραφείο»
- Το ίντερνετ λάτρεψε την οδύσσεια αυτών των αδέσποτων που επέστρεφαν σπίτι... Κρίμα που είναι fake
- Ο άνθρωπος που κλείστηκε σε ένα ξύλινο κουτί και ταχυδρόμησε τον εαυτό του