Ελλάδα|19.04.2022 08:22

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου «έδειξε» τον Μάνο ως ύποπτο; Το τηλεφώνημα με την αλλοιωμένη φωνή

Newsroom

Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών -της έξι μηνών Ίριδας, της 3,5 ετών Μαλένας και της 9χρονης Τζωρτζίνας- στην Πάτρα. Τώρα, η πλευρά του πατέρα, Μάνου Δασκαλάκη, «αναγνωρίζει» τη φωνή της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας των παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου, σε ανώνυμα τηλεφωνήματα που τον «έδειχναν» ως ύποπτο.

Την ίδια ώρα, οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, συνεχίζονται.

Η αλλοιωμένη φωνή που «έριξε» ευθύνη στον Μάνο Δασκαλάκη

Ανώνυμα τηλεφωνήματα που είχε δεχθεί δημοσιογράφος και έβαζαν στο «κάδρο» των υπόπτων τον Μάνο Δασκαλάκη, φαίνεται πως έγιναν από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

Ειδικότερα, τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν στις 15 και 25 Μαρτίου φέτος, όταν μία άγνωστη γυναίκα τηλεφώνησε σε εκπομπή της τηλεόρασης και με αλλοιωμένη φωνή είπε πως επιρρίπτει την ευθύνη για τη «δολοφονία» των παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη, «γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του».

«Σώστε την ψυχή των παιδιών αυτών» φέρεται να είπε επίσης η γυναίκα στο τηλέφωνο.

Τώρα, τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη που με βεβαιότητα δηλώνει ότι η φωνή είναι της 33χρονης κατηγορούμενης. Οι αστυνομικές Αρχές, από πλευράς τους, δηλώνουν πως μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτό μέσω έρευνας στα αστυνομικά εργαστήρια παρά την αλλοίωση της φωνής.

Σημειώνεται ότι εκείνη την περίοδο, ο Μάνος Δασκαλάκης υπερασπιζόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο, φέρεται να είχε πει σε οικείους του πως μπορεί να το κάνει σε ορισμένα σημεία αναφορικά με την Τζωρτζίνα και όχι στο σύνολο της υπόθεσης, καθώς ο ίδιος φέρεται να ήταν απών σε αρκετές στιγμές.

Καταθέσεων συνέχεια για τον θάνατο της 9χρονης

Συνολικά τέσσερις παιδίατροι κλήθηκαν τη Δευτέρα στη 18η ανακρίτρια για να καταθέσουν για την υπόθεση της 9χρονης. Ανάμεσά τους η διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής και μία γιατρός που είχε συναντήσει πρώτη τη μικρή Τζωρτζίνα στα επείγοντα, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου την είχε πάει εκεί.

Λίγο πριν μπει στην ανακρίτρια, η συγκεκριμένη γιατρός δήλωσε ότι η μητέρα τής είχε πει πως η κόρη της είχε εμφανίσει νωρίτερα σπασμούς με τα χέρια και το κεφάλι. Ωστόσο, χαρακτήρισε την περιγραφή της 33χρονης «ασαφή» γιατί το παιδί δεν εμφάνιζε συμπτώματα όταν πήγε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το OPEN.

Οι καταθέσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

γιατροίθάνατοικεταμίνηΠάτραΜάνος Δασκαλάκηςειδήσεις τώρακαταθέσειςπαιδιάΡούλα Πισπιρίγκου