Δολοφονία στη Ρόδο: Η τελευταία συνομιλία της Ελένης Τοπαλούδη (vid)
NewsroomΣτο φως της δημοσιότητας έρχεται η τελευταία συνομιλία που φέρεται να είχε μέσω messenger η Ελένη Τοπαλούδη με τον κολλητό της τη νύχτα της δολοφονίας της.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φίλος της 21χρονης φοιτήτριας φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ότι τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Τοπαλούδη του φαινόταν αγχωμένη.
Τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου είχε πάει από το σπίτι της και είδε ότι είχε πρησμένα μάτια και του φαινόταν πολύ κουρασμένη.
Η νεαρή φοιτήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, θα πήγαινε στο πανεπιστήμιο να δώσει ένα μάθημα και μετά τις 19:30 θα ήταν ελεύθερη. Η Ελένη, όμως, δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού τους. Ο φίλος της εναγωνίως την αναζήτησε στο messenger χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα θα μάθαινε ότι είναι νεκρή.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
- Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
- Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
- Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό