Ελλάδα
|
19.04.2022 15:57
Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Ύποπτος φάκελος στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ
NewsroomΣυναγερμός στις Αρχές καθώς πριν από λίγα λεπτά εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση περισυλλογής του ύποπτου φακέλου από χώρο γραφείου, επί της οδού Δομοκού, στην Αθήνα όπου επιχειρούν 11 πυροσβέστες με την ειδική ομάδα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, με το που άνοιξαν τον φάκελο δύο γυναίκες που βρίσκονταν στα γραφεία, άρχισαν να τσούζουν τα μάτια τους, ενώ στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο. Οι άνθρωποι που τις εξέτασαν είπαν πως είναι καλά στην υγεία τους.
Προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί κάτι εκρηκτικό. Ο φάκελος εστάλη από ιδιώτη, ενώ οι γυναίκες τον έλαβαν στα χέρια τους ώστε να βάλουν αριθμό πρωτοκόλλου. Μόλις ένιωσαν τον πόνο στα μάτια, σήμανε συναγερμός.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων