Ελλάδα|21.04.2022 16:01
Πέθανε ο Ροβήρος Μανθούλης
NewsroomΣε ηλικία 92 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Ροβήρος Μανθούλης σπουδαίος συγγραφέας και σκηνοθέτης ο οποίος νοσούσε από κορονοϊό, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Παρισιού.
Ο Ροβήρος Μανθούλης γεννήθηκε στην Κομοτηνή και μεγάλωσε στην Αθήνα. 'Εφηβος, πήρε μέρος στην Αντίσταση. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Αθήνα και Σκηνοθεσία στην Αμερική Σε ηλικία 17 χρονών, εξέδωσε την ποιητική του συλλογή «Σκαλοπάτια» και έκτοτε γύρισε122 ταινίες τις περισσότερες στη Γαλλική Τηλεόραση, εξέδωσε 17 βιβλία και διεύθυνε τηνΕΡΤ-1 και ΕΡΤ-2.
Ποιος ήταν ο σπουδαίος Ροβήρος Μανθούλης
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο