Ελλάδα|27.04.2022 12:08
Θεσσαλονίκη: Σερβιτόρα κατήγγειλε πως εργοδότρια τής ζήτησε το φιλοδώρημα
NewsroomΜια απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως στη Θεσσαλονίκη όταν σερβιτόρας ανέφερε πως η εργοδότρια της ζήτησε με επιτακτικό τρόπο να της δώσει μέρος του φιλοδωρήματος που μόλις είχε εισπράξει.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο, ενώ αναφορικά με την παρακράτηση του πουρμπουάρ ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών και Καφέ-Μπαρ του Νομού Θεσσαλονίκης, Γιάννης Φιλοκώστας δηλώνει: «Τα τελευταία έξι χρόνια, που είμαι πρόεδρος της Ένωσης δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου αντίστοιχο περιστατικό»
Μετά από παράσταση διαμαρτυρίας του Συνδικάτου Επισιτισμού τα αιτήματα των εργαζόμενων θα ικανοποιηθούν. Το Συνδικάτο υποστηρίζει πως δεν είναι η μόνη επιχείρηση με αντίστοιχη συμπεριφορά.
Διαβάστε ακόμη
- «Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
- Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
- Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
- Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης